Milli Gazete Vatan'ı rahatsız etti

Milli Gazete'nin 'Yobazlığın heykeli' başlığıyla manşetine taşıdığı haber Vatan'ı rahatsız etti. Vatan'ın web sitesi haberi 'Heykel yıkma kampanyası' diye lanse etti.

Milli Gazete Vatan'ı rahatsız etti
Milli Gazete Vatan'ı rahatsız etti
GİRİŞ 30.01.2012 16:39 GÜNCELLEME 30.01.2012 16:39

Milli Gazete'nin bugün manşetine taşıdığı 'Yobazlığın heykeli' başlıklı manşet haberi Vatan gazetesinin web sitesinde 'Milli Gazete'den heykel yıkma kampanyası' başlığıyla eleştirildi. 

Vatan'ın web sitesinde Milli Gazete'nin manşet haberi eleştirel bir dille verilerek fotoğraf üstü yazıda 'Muhafazakar gazeteden heykel yıkma kampanyası' başlığı kullanılırken haberin başlığı da 'Heykel yıkma kampanyası' oldu. 

Vatan'da yer alan haber şöyle:

Milli Gazete'den heykel yıkma kampanyası

Edirne’de muhafazakar çevreler, Türk Kadınlar Birliği Edirne şubesi tarafından cumhuriyetin 80. yılı anısına Fatih mahallesine yapılan “Özgür ve Çağdaş Kadın” heykelinin kaldırılması için çalışma başlattı. Milli Gazete’nin haberinde; “başörtüsünü atan erotik” kadın heykeliyle çağdaşlık kisvesi altında Türk halkının manevi değerleriyle alay edildiği savunularak heykelin bir an önce kaldırılması istendi. Ayrıca habere göre istenmediği için halkın defalarca kırdığı ve yıktığı heykel, birlik tarafından her seferinde yeniden yapılmış.

Milli Gazete’nin üst başlığında “Çağdaş yobazlığı yansıtan bu heykel serhat şehri Edirne’ye yakışmıyor” dediği ve “Yobazlığın Heykeli” başlıklı haber şöyle: (...)

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu