Bir 28 Şubat bombası da Yaşar Okuyan'dan

Can Ataklı’nın ortaya attığı gazeteci Ertuğrul Özkök ile Zafer Mutlu’nun dönemin Turizm Bakmanı Bahattin Yücel’i istifaya zorladığı iddiasıyla başlayan 28 Şubat sürecinin medya ayağı tartışması büyüyor.

Bir 28 Şubat bombası da Yaşar Okuyan'dan
Bir 28 Şubat bombası da Yaşar Okuyan'dan
GİRİŞ 03.03.2012 15:25 GÜNCELLEME 03.03.2012 15:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Baskıyla devrilen Refahyol Hükümeti’nden sonra oluşturulan kabinede Çalışma Bakanı olan Yaşar Okuyan da tartışmaya katıldı ve kendisinin de Doğan Grubu’nun baskısı üzerine istifa etmek zorunda kaldığını öne sürdü. Okuyan, şu iddialarda bulundu: “Benim bakanlıktan ve partiden istifamın birkaç nedeni var ama birinin nedeni de Aydın Doğan’dır. O tarihte, Aydın Doğan’a bağlı gazetelerde, şahsımla ilgili, kızlarımla ilgili yayınlar hep yapıldı. Ama bunlar tek sütun değil Posta’da iki gün tam sayfa. ‘Çalışma Bakanı Okuyan dedi ki: SSK’da şu olacak’.  Denizden çıkarken, mayolu, iğrenç bir fotoğraf var. Mayolu, sular akıyor, saç baş dağılmış. O fotoğrafı yayınladı. Üç gün geçmedi, tam yarım sayfa koydu o fotoğrafı. Bir hafta geçmedi Posta’da iki gün tam sayfa Milliyet, Hürriyet, Gözcü’de de kızlarımla ilgili şeyler yayınlandı. Onun üzerine Aydın Doğan’ı Şubat’ın ortalarında kendisini ziyaret ettim. İlginç, enteresan bir 20 dakikalık bir görüşmemiz oldu. İlginç diyorum o kadar. ‘Hiç şey yapmadık’ diyenler; Ertuğrul Özkök, Aydın Doğan benim gözlerimin içine bakarak mesela bu konularda ne söyleyebilirler, ben merak ederim. Çok ilginç... Orada çıkan sonuç ‘Yav sen niye İş Güvencesi Yasası ile uğraşıyorsun.’ Özeti bu.”

Star

YORUMLAR 10
  • ahmet kelem 12 yıl önce Şikayet Et
    yemezler bu mağdur numaralarını!. Bu millet hoşgörülüyse aptallığından değil inandığı özdeğerlerindendir. 28 şuybatta oyeşil gözlerinden bu millete islama nasıl irinler fışkırttığını unutmadık. Kalkmışsın şimdi masum-mağdur ayaklarına yatıyorsun.Rüyana silivri yolları mı girdi yoksa. Mazlumun ahı asla yerde kalmaz. beter ol.bu günler iyi günlerin.
    Cevapla
  • mehmet akif 12 yıl önce Şikayet Et
    bir işe yaramış. Aydın Doğan beyin sizin bakanlıktan ayrılmanıza neden olması herhalde bu memlekete hayatında yaptığı en faydalı iştir
    Cevapla
  • Kazım Yıldırım 12 yıl önce Şikayet Et
    sen varya sen. şuna bakın yazıklar olsun sana bunlar daha iyi günleriniz bu millete ettikleriniz bu millete çektirdikleriniz durun bakalım bu ahlar nasıl çıkacak çalışanın hakkıyla yıllarca beslendiniz yönetmeyi beceremediniz beceriksizliğiniz yüzünden herşeyi batırdınız bataklarınızı toparlamak için öyle yasalar çıkardınız ki kaç insanı ne mağduriyetler içinde bıraktınız. iflah olmassınız rabbimde hiçbirinizi ne bu dünyada nede ahırette iflah etmesin.
    Cevapla
  • mehmet kısa 12 yıl önce Şikayet Et
    siz nerden çıktınız. seni unuttu bu millet sayın okuyan.istifa etmeseydin madem,sendemi ezilen tarafsın,üzülelimmi sanada:)
    Cevapla
  • abdllah 12 yıl önce Şikayet Et
    sen bakıyorsun ya millete... sen milletin gözlerinin içine baka baka neler söylüyorsun bak..senin onlardan farkın ne sanki kalkmışsın mağdur edebiyatı yapoyorsun..senin yaptıkalrını da biliyor milllet..utan biraz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tasarruf edilecek emekliye verilecek - Gazete manşetleri
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk