Katil zanlısı kaynanadan kanlı bıçak savunması

İzmir'in Çiğli ilçesinde, oğlundan ayrı yaşayan gelinini 4 yaşındaki çocuğunun gözü önünde öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan kayınvalide, evinde bulunan kan lekeli bıçakla nasırlarını temizlediğini söyledi.

Katil zanlısı kaynanadan kanlı bıçak savunması
Katil zanlısı kaynanadan kanlı bıçak savunması
GİRİŞ 12.03.2013 14:07 GÜNCELLEME 12.03.2013 14:07

Olay, geçen pazar günü öğle saatlerinde, 8039 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre şiddetli geçimsizlik sebebiyle bir ay önce iki çocuğuyla birlikte evini terk eden tekstil işçisi Gamze Nur Ö.(27), bir hafta önce kiraladığı eve yerleşti. Bu evde, ilk evliliğinden olan 9 yaşındaki ve ikinci evliliğinden olan 4 yaşındaki iki oğluyla birlikte yaşamaya başladı. Gamze Nur Ö., büyük oğlunu bakkala ekmek almaya gönderdiği sırada eve gelen kayınvalidesi S.P.Ö. (50) ile tartışmaya başladı. S.P.Ö.'nün, tartıştığı gelinini 4 yaşındaki torunu D.Ö.'nün önünde karnından bıçaklayıp boğazını keserek öldürdüğü iddia edildi.

Genç kadının yardım çığlıklarını duyan komşuları, hemen polise haber verdi. Polis, eve kapıyı kırarak girdiğinde genç kadının kanlar içindeki cansız bedeniyle ve oğlu D.Ö. ile karşılaştı. İki çocuk da Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Polis ekipleri, cinayetin tanığı olan 4 yaşındaki D.Ö. ile pedagog eşliğinde konuştu. Küçük çocuğun, annesini babaannesinin öldürdüğünü söylediği öne sürüldü.

İfadeler üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Urla ilçesinde yaşayan zanlının evine operasyon düzenledi. Evde arama yapan polis, kan lekeleri olan bıçağı banyoda bulurken zanlının olay günü giydiği söylenen elbise ve ayakkabıyı da yıkanmış halde ele geçirdi. Yıkanmasına rağmen üzerinde kan lekesi olan bıçak ve diğer delillere el koyan polis, zanlıyı gözaltına aldı. Suçlamaları reddeden S.P.Ö.'nün, ifadesinde, "Bıçakla nasırlarımı temizliyorum." dediği belirtildi.

S.P.Ö. ile gelini arasında, ayrı yaşamalarına rağmen eşi C.Ö.'nün her ay gönderdiği para sebebiyle problem yaşandığı belirlendi. Gamze Nur Ö.'nün otopsisinde, parmaklarının arasında kayınvalidesine ait olduğu sanılan saç telleri bulundu. Zanlı S.P.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından dün akşam saatlerinde sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!