Bebeğiyle birlikte emniyete sığındı

Adana'da 4 yıldır birlikte olduğu şahsın kendisine sürekli şiddet uyguladığını ileri süren bir kadın, 1 yaşındaki oğluyla Adana Emniyet Müdürlüğü'ne sığındı.

Bebeğiyle birlikte emniyete sığındı
Bebeğiyle birlikte emniyete sığındı
GİRİŞ 19.03.2013 10:29 GÜNCELLEME 19.03.2013 10:29

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Özlem A (25), sevdiği İsmail T. (28) ile evlenmek istedi. Ancak kızın ailesi, İsmail T'nin işsiz olduğu için gerekçesiyle evliliğe izin vermedi. Ancak Özlem A, İsmail T'yi çok sevdiği için onunla kaçtı. Bu evlilikten Muhammet ismini verdikleri bir de çocukları oldu. Ancak İsmail T, eşine resmi nikah kıymadı.

Bu arada çiftin aralarında problem çıkmaya başladı. Çıkan tartışmalar nedeniyle İsmail T, eşini sürekli darp etmeye başladı. Özlem A, yediği dayaklara dayanamayarak ailesinin yanına gitmek istedi, ancak aile kabul etmedi. Evine tekrar dönmek zorunda kalan genç kadın, bebeğin ihtiyaçlarını da gideremez hale geldi. Son olarak bebeğe mama alınması için kadın para istedi ancak İsmail T. para olmadığını söyleyince çift arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada İsmail T, Özlem A'yı darp etti. Yüzünde morluk oluşan kadın, 1 yaşındaki oğlunu da alarak Adana Emniyet Müdürlüğü personel girişi nizamiyesindeki polislere sığındı.

Burada eşinin kendisini sürekli dövdüğünü söyleyerek gözyaşlarına boğulan çaresiz kadın, basın mensuplarına da tepki gösterdi. Polisler kadına aç olup olmadığını sorarak önce yemek ısmarlayıp nizamiyeden alıp yan taraftaki nizamiye idari binasına getirdiler. Burada karnını doyuran kadın daha sonra Şakirpaşa Polis Merkezi'ne teslim edildi. Polis kadının şikayetçi olması üzerine İsmail T gözaltına aldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!