Kız kavgası kanlı bitti

Çekmeköy'de bir lise çıkışında kız meselesi nedeniyle iki grup arasında yaşanan kavgada 2'si öğrenci 3 kişi bıçaklanarak yaralandı.

GİRİŞ 22.04.2013 15:47 GÜNCELLEME 22.04.2013 16:13

Kavga anlarında yaşananlar, bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Edinilen bilgilere göre olay Madenler'de bulunan Dudullu 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi çıkışında meydana geldi. İddiaya göre geçtiğimiz hafta kız meselesi nedeniyle tartışan iki grup, bugün okul çıkışında buluşmak için sözleşti. Okul çıkış saatinde dışarıda bekleyen yaklaşık 15 kişilik grupla, öğrenciler arasında kavga başladı. Kavgada öğrencilerden Kahraman K. (16) ve Salih K. (17), dışarıdan gelen gruptan ise Mazlum Ç.(18) bıçaklanarak yaralandı. Çevre hastanelere kaldırılan yaralılar, daha sonra Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralılardan Kahraman K.'nin kalbine yakın bir bölgeden bıçaklandığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Bir görgü şahidi, "15 kişi geldiler kavga etmeye başladılar. 3 kişi bıçaklandı yere düştü. Bir adam havaya ateş etti ve dağıldılar" dedi.

OKUL ÇIKIŞINDA YAŞANAN KAVGA GÜVENLİK KAMERASINDA

Okul çıkışında yaşana kavga, çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde öğrenciler panik halinde kaçışıyor. Yaralı bir öğrenci ise arkadaşları tarafından ambulansa taşınıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi