Bağcılar'da film sahnesi gibi kapkaç kovalaması!

Bağcılar Fevziçakmak Mahallesi Osman Gazi caddesi üzerinde kap kaç olayına maruz kalan E.K. isimli bir bayanın şikayeti üzerine harekete geçen polisler titiz bir çalışma başlattı. Olay anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Bağcılar'da film sahnesi gibi kapkaç kovalaması!
Bağcılar'da film sahnesi gibi kapkaç kovalaması!
GİRİŞ 27.04.2013 08:27 GÜNCELLEME 27.04.2013 17:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kapkaça maruz kalan bayanın verdiği eşkali değerlendiren Bağcılar Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayın gerçekleştiği Fevziçakmak mahallesi Osman Gazi caddesi üzerinde olay yeri ve yakın çevresinde şüphelişahısların kaçış istikametine göre güvenlik kamerası çalışması yaptı.Güvenlik kamerası çalışmalarındagörüntüsü elde edilen şüpheli şahısın kapkaçı yapan kişi Taner Tayakner olduğu anlaşıldı.Şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı.Şahsın ikameti çevresinde Bağcılar Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler zanlıyı yakalayarak polis merkezine götürdü.

Polisin incelemeleri sonucunda kap kaçı gerçekleştiren Taner Tayakner'in cezaevi firarisi ve daha bir çok suçtan sabıkası olduğunu tespit etti.

Polis merkezinden sağlık kontrolüne götürülen zanlı basın mensuplarının pişmanmısınız sorusuna"pişmanımuyuşturucu bağlımısıyım"diyerek cevap verdi.Daha sonra zanlı nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

YORUMLAR 4
  • Ebu Ali Abdurrahman 10 yıl önce Şikayet Et
    MAİDE SURESİ 38. AYETİ BİLEN YOK MU? . "Yaptıklarına bir karşılık ve Allah’tan caydırıcı bir müeyyide olmak üzere hırsız erkek ile hırsız kadının ellerini kesin. Allah, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir."
    Cevapla
  • ayhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Şeriat olsaydı o şerefsisin kolu gitmişti. Polislerimizi ve Vatandaşlarımızı özverilerinden ötürü tebrik diyor, mağdur olan hanım kardeşimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    tamam yakalandı, işin tuhaf tarafı habercinin resmen reportaj yapma girişimi. avrupada böyle şeylerin olmasına imkan vermezler !
    Cevapla
  • Sultan-ı Yegah 10 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızın Eli Kesilir. Yaratandan iyi bilecek değilsiniz ya.. Hırsızın eli kesilir dediğinizde bakın bakalım hırsızlık kalıyor mu..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”