Yanlış anlaşılma tatili zehir etti

Ankara'da, bir marketten alışveriş yaptığı için Antalya Belek'te beş yıldızlı bir otelde tatil yapma şansı kazanan Aydın Arslan, otelin bilgi işleminde isminin yanlış bildirilmesi sonucu gözaltına alındı.

Yanlış anlaşılma tatili zehir etti
Yanlış anlaşılma tatili zehir etti
GİRİŞ 27.04.2013 13:02 GÜNCELLEME 27.04.2013 13:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ankara'da bir emlak ofisi sahibi olan Aydın Arslan, bir marketten kazandığı tatil kuponu ile 23 Nisan tarihinde 7 yaşındaki oğlu Bulut ve eşi Tülay Arslan ile birlikte Antalya Belek'te bulunan beş yıldızlı bir otele geldi.

Otele giriş yaptıktan bir gün sonra sabah erkenden otel çalışanlarının odayı arayarak kendisinin lobiye gelmesi gerektiğini söylediklerini belirten Arslan, lobiye indiğinde iki jandarma ve bir komutanın kendisini beklediğini, hakkında yakalama ve tutuklama kararı olduğunu bildirdiklerini anlattı.

ŞAŞKINLIK İÇERİSİNDEYDİM

Jandarma komutanına ''Bir yanlışlık var'' dediğini ancak yanıt olarak, ''Detayı bilmiyoruz, bizimle karakola kadar gelmeniz gerekiyor'' cevabını aldığını söyleyen Arslan, şunları anlattı:

''Onlarla birlikte karakola gittim. Karakolda bana iki kağıt imzalattılar. Üst arama ve tutuklama. 'Bir hata var' dedim, 'Hiç bir hata yok savcılığa çıkacaksın, savcılık karar verecek' dediler. Bir borçtan dolayı tutuklama ve yakalama kararı varmış. Hemen avukatımı aradım. Durumu anlattım. Yaklaşık dört saat karakolda kaldım.''

Beklemediği bir durumla karşı karşıya kaldığı için şaşkınlık içerisinde ve tedirgin olduğunu belirten Arslan, komutana evraklara yeniden bakmalarını rica ettiğini söyledi.

MAĞDUR OLDUM

Arslan ''Sonra üst amirlerine haber verdiler. Geldi. Yanlış olduğunu söylediler. Dört saat karakolda kaldım. 'Gerçekten bir yanlışlık var' dediler. Bu arada çocuğum hastalandı. Ateşler içinde yanıyordu. Karakoldan geldim, çocuğumu hastaneye götürdüm. İnanılmaz şekilde mağdur oldum'' şeklinde konuştu.

OTEL YÖNETİCİLERİNDEN BEDAVA TATİL TEKLİF ETTİ

Karakolda serbest kaldıktan sonra otele döndüğünü belirten Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Otel yönetimi bana şöyle açıklama yaptı, 'Bizim bilgi işlerindeki personelimiz hata yapmış. Daha önce Aydın Arslan diye biri kalmış otelde. Onun bilgileri gönderilmiş. Yanlışlık bizden kaynaklanıyor. Biz bu hatayı düzeltmek için size tatil imkanı verelim. Özrümüzü böyle giderelim'. Ben de 'Kesinlikle bunu kabul etmiyorum. Jandarma ve otel hakkında dava açacağım' dedim. Market yetkilileri her şekilde arkamda olduklarını söylediler. Otelle de gerekirse anlaşmalarını fesh edeceklerini bildirdiler.''

ÇOCUĞUN STRESTEN ATEŞİ ÇIKTI

Eşinin karakola götürülmesinin ardından yedi yaşındaki oğlu Bulut'un ateşinin yükseldiğini anlatan Tülay Arslan, sözlerini şöyle tamamladı: 

''Eşimi sabah erkenden aldılar. Babası jandarma eşliğinde gittikten sonra çocuğum strese girdi. Ateşlendi. Doktora gidemedim. Hiçbir şey yapamadım.Bir haber de vermediler. Dört saat boyunca eşimin gelmesini bekledik. Bir yandan da hasta çocukla ilgileniyordum. Çok endişelendim.''

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • sinan 10 yıl önce Şikayet Et
    .... pardon
    Cevapla
  • abuzer kadayif 10 yıl önce Şikayet Et
    iyi gene bırkamıslar burası turkıye derdını anlatıncaya kadar 6 ay yatarsın hapıste . iyi gene bırkamıslar burası turkıye derdını anlatıncaya kadar 6 ay yatarsın hapıste .. haa zengın veya tanınmıs olursan o baska hemen telefonlar calısır ust rutbelıler fırcayı yer senı eve kadar ekıp otosuyla bırakıp bın bır ozur dılerler ama zengın veya tanınmıs ısen normal vatandaş ısen allah yardıncın olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü