Hırsızlık için giden polis, esrar partisiyle karşılaştı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, üç hafta önce bir hırsızlık olayında çalınan televizyonun yerini tespit eden polis ekipleri, televizyonu almak için gittikleri evde esrar partisi yapıldığını öğrenince, eve operasyon yaptı. Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

Hırsızlık için giden polis, esrar partisiyle karşılaştı
Hırsızlık için giden polis, esrar partisiyle karşılaştı
GİRİŞ 15.05.2013 11:44 GÜNCELLEME 15.05.2013 11:44

Edinilen bilgiye göre, üç hafta önce Hacıevhat Mahallesi Kabil Çeşme Sokak üzerinde bulunan bir dernekten çalınan televizyonun yerini tespit eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, Gazibey Mahallesi Şaban Türkçü Sokak'ta bulunan eve, televizyonu almak amacıyla gitti. Evin önünde pusuya yatan ekipler, evden çıkan G.Ö. (27) ve A.T. (20) ile karşılaştı.

Şahısların yapılan aramasında, üzerlerinden 2 fişek eroin çıktı. Evde daha çok esrar ve eroin olabileceğini düşünen polis ekipleri, Malkara Cumhuriyet Savcılığı'ndan aldıkları izinle, eve operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda ekipler, girdikleri evde çalınan televizyonu ve bir tabağın içerisine konulmuş içilmeye hazır 10 gram kubar esrar, 1 adet cigara, 1 adet uyuşturucu sentetik hap, 5 fişek de eroin ele geçirirken, evde esrar partisi yapan Ömer S. (23), Ç.B. (21) ve Ç.S.'yi (20) gözaltına alıp, Malkara Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Burada yapılan sorgulamanın ardından şahıslar, mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan esrar satıcısı olduğu belirtilen Ömer S., uyuşturucu madde satmak, bulundurmak ve kullanmak suçlarından tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne gönderildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı