Fuhuş çetesinin lideri 74'lük dede çıktı

Bartın'da, 74 yaşındaki Y.K. liderliğindeki fuhuş çetesine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alınırken, koltuk değnekleriyle yürüyen Y.K. ilaçlarıyla adliyeye getirildi.

Fuhuş çetesinin lideri 74'lük dede çıktı
Fuhuş çetesinin lideri 74'lük dede çıktı
GİRİŞ 15.06.2013 14:16 GÜNCELLEME 15.06.2013 14:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gün Y.K. liderliğindeki suç örgütüne yönelik operasyon düzenleyerek, 7 adrese baskın yaptı.

Operasyonda Y.K, 40 yaşındaki İ.K, 19 yaşındaki Ü.K, 38 yaşındaki A.K, 44 yaşındaki A.G, 36 yaşındaki B.A, 31 yaşındaki H.Y ile 36 yaşındaki A.Ç, 40 yaşındaki A.K ve 41 yaşındaki Ş.A. isimli kadınlar gözaltına alındı.

Fuhuş yaptırmak amacıyla yurda sokulan Gürcistan uyruklu 55 yaşındaki N.T ise sınırdışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

ELİNDE İLAÇLARI KOLTUK DEĞNEĞİYLE YÜRÜDÜ

Gözaltına alınan 10 kişi bugün "Çıkar elde etmek amacı ile suç örgütü kurmak ve yönetmek, örgüt faaliyetleri çerçevesinde suç işlemek, fuhuş amacıyla yurda insan sokmak, fuhuşa aracılık ve yer temin etmek" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Koltuk değnekleriyle yürüyen Y.K.'nın rahatsızlığı nedeniyle elinde ilaçlarının bulunması dikkat çekti. Y.K.'nın daha önce de aynı suçtan hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • ggtyy 10 yıl önce Şikayet Et
    adam vesikalı bu işi yapsa idi durum ne olurdu?. yani bu adam devlete vergi veriyor olsa idi devlet bunu el üstünde tutardı.demekki vergi vermesen suç vergi versen suç değil hatta ödül bile var.matild manokyanı hatırlayan vardır belki kadın tüccarı genelev işletmecisi.devlet ona bir sürü ödül verdi.sisteminiz adaletiniz batsın inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!