Bankada bıçaklı kavga: 2 yaralı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde bir banka şubesinde çıkan kavgada sırada bekleyen müşterilerden 30 yaşındaki Mücahit Akın ile kavgayı ayırmaya çalışan 31 yaşındaki Mehmet Bardak'ı yaralayan Ö.Y., polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Bankada bıçaklı kavga: 2 yaralı
Bankada bıçaklı kavga: 2 yaralı
GİRİŞ 18.06.2013 19:56 GÜNCELLEME 18.06.2013 19:56

Olay bugün saat 16.30 sıralarında Atatürk Bulvarı'ndaki bir banka şubesinde meydana geldi. Bir müşteri, sırada bekleyen Mücahit Akın ve eşinin kendisine güldüklerini ileri sürüp tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine belinden çıkardığı ekmek bıçağıyla Akın'ı eşinin ve bankadaki diğer kişilerin gözü önünde bacağından yaraladı. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen müşterilerden Mehmet Bardak da kol ve bacağından bıçak darbesiyle yaralandı. Ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki yaralı tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Bankanın güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis, kaçan saldırganın, bir tuğla fabrikasında çalışan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 23 yaşındaki Ö.Y. olduğunu tespit etti. Olaydan 2 saat sonra yakalanıp gözaltına alınan Ö.Y.'nin polisteki işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki