Polisten 1 milyon TL'lik dev operasyon

Edirne'nin Keşan ilçesinde polis tarafından şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan 2 bin 318 adet cep telefonu ile 300 adet sansar ve tilki kürkü ele geçirildi.

Polisten 1 milyon TL'lik dev operasyon
Polisten 1 milyon TL'lik dev operasyon
GİRİŞ 27.07.2013 11:15 GÜNCELLEME 27.07.2013 11:15

Edinilen bilgiye göre; yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, Enez'den aldığı kaçak ürünleri İstanbul'a götürmek isteyen bir aracın Keşan İlçesi istikametine geldiğini tespit eden Keşan KOM Grup Amirliği ekipleri, Keşan-Enez Karayolu'nda denetleme yaptı. Enez istikametinden Keşan istikametine seyir halinde olan İbrahim Ö. (42) yönetimindeki 17 DH 544 plakalı panelvanı durduran ekipler, araçta çok sayıda bavul ve poşet içersinde cep telefonu ve kürk olduğunu tespit etti.

2 BİN 318 ADET TELEFON VE 300 ADET KÜRK ELE GEÇİRİLDİ

Ekipler, yaptıkları detaylı aramada, panelvan içerisinde 2 bin 318 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile yaklaşık 300 adet tilki ve sansar kürkü ele geçirdi.

İbrahim Ö. ile yanında yolcu olarak bulunan Rıdvan Ç. (46) polis ekiplerince gözaltına alınırken, ele geçirilen cep telefonları ile tilki ve sansar kürkleri ise bulundukları çuval ve bavullarla birlikte Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İbrahim Ö. ile Rıdvan Ç., alınan ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor