Adana Emniyeti o karakola soruşturma açtı

Bir polis merkezinde internet üzerinden kumar oynandığı iddialarıyla ilgili yapılan denetimlerde iddiaları doğrulayıcı bulgular elde edildiği ve sorumlular hakkında idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Adana Emniyeti o karakola soruşturma açtı
Adana Emniyeti o karakola soruşturma açtı
GİRİŞ 09.09.2013 16:29 GÜNCELLEME 09.09.2013 16:58

Adana Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 22 Ağustos'ta bir vatandaşın kayıp çocuğu ile ilgili bilgi almak için gittiği Akıncılar Polis Merkezi'ndeki bazı görevlilerin kendisini ciddiye almadıkları, sorununu dinlemedikleri ve oyun oynadıklarını bildirmesi üzerine konuya ilgisiz kalınmadığı belirtildi.

İddiaya yönelik bildirimin yapıldığı gün, aynı gün denetimle yetkili görevlilerin sorumluluğunda ve teknik personel refakatinde söz konusu polis merkezinde denetimlerde bulunulduğu ifade edilen açıklamada, denetimlerde iddiaları doğrulayıcı bulgular elde edilerek gerekli tutanakların tanzim edildiği ve sorumlular hakkında idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nün hizmet politikasının vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Adana Emniyet Müdürlüğü olarak hizmet politikamız 'Hukukun üstünlüğü ve etik ilkeler gözetilerek değerli halkımıza adaletli, dürüst, şeffaf ve tarafsız olarak makul sürede kaliteli hizmet sunmak ve sürekliliğini sağlamaktır' şeklinde belirlenmiş, kamuoyuna deklare edilmiş ve bütün personelimiz bu konuda eğitilerek bilinçlendirilmiştir. Ayrıca, sürekli olarak ve her platformda bu prensiplere görevlilerimizin dikkati çekilmiş, vatandaşlarımıza karşı kibar ve nazik olmaları, suç ve suçlu ile mücadelenin bu çerçevede yürütülmesi gerektiği hatırlatılmıştır. Adanamızın ve Adana halkının güvenliğini sağlamak ve en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz çalışmakta olan Adana Emniyet Müdürlüğü personeli içerisinden görevinde gereken ciddiyeti göstermeyen, duyarsız davranan, suistimal veya istismarda bulunanlara bugüne kadar müsamaha gösterilmediği gibi bundan sonra da hiçbir şekilde gösterilmeyecektir. Güzel Adanamıza ve Adana'da yaşayan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeyi kendisine vizyon edinmiş olan Adana Emniyet Müdürlüğü her türlü önleyici, adli ve idari hizmeti daha mükemmel hale getirmek, aziz vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırmak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'