Yol vermeme kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Kastamonu'da, daha önce yol vermeme nedeniyle başlayan husumeti konuşmak için bir işyerinde buluşan 4 kişi arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Yol vermeme kavgası kanlı bitti: 1 ölü
Yol vermeme kavgası kanlı bitti: 1 ölü
GİRİŞ 22.09.2013 16:08 GÜNCELLEME 22.09.2013 16:08

Nasrullah Meydanı'nda karşı karşıya gelen iki araçtaki kişiler arasında yol vermeme nedeniyle tartışma çıktı. Taraflar daha sonra aralarındaki anlaşmazlığı konuşmak üzere Hakan Karaosmanoğlu'nun iş yerinde biraraya geldi. İşyerine gelen, Tahsin Güvenç (53), Sami Mahmutoğlu (41), Sedat Güvenç (25) ve Hakkı Güvenç (27), bir süre sonra yine aralarında tartışmaya başladı. Gerginleşem ortam, bir süre sonra demirli, sopalı kavgaya dönüştü. Komşularının araya girmesiyle sakinleşen taraflar, daha sonra yeniden kavga etmeye başladı. Bu sırada tabancasını çeken Hakan Karaosmanoğlu, art arda tetiğe bastı. Tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği Tahsin, Sedat ve Hakkı Güvenç ile Sami Mahmutoğlu ağır yaralandı.

Ağır yaralanan 4 kişi, olay yerine gelen ambulanslarla Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Göğüs bölgesine isabet eden kurşunlara hedef olan Tahsin Güvenç özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tahsin Güvenç'in oğlu Hakkı Güvenç aynı hastanede ameliyata alınırken, diğer yaralılar Sami Mahmutoğlu ve Sedat Güvenç'in ise tedavileri Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'nde sürüyor.

Cinayet şüphelisi Hakan Karaosmanoğlu polise teslim olurken, güvenlik güçleri olay yerinde çok sayıda boş kovan buldu. Polis, olası yeni bir olayın yaşanmaması için her iki hastane önünde güvenlik önlemi aldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu