Yaralı seyyar satıcı tezgahını bırakmak istemedi

Konya'da üç tekerlekli seyyar arabayla muz satan 39 yaşındaki Yaşar Suroğlu, bir taksinin çarpması sonucu hafif yaralandı. Tezgahını bırakıp hastaneye gitmek istemeyen Suroğlu, güçlükle ikna edilerek hastaneye kaldırıldı.

Yaralı seyyar satıcı tezgahını bırakmak istemedi
Yaralı seyyar satıcı tezgahını bırakmak istemedi
GİRİŞ 29.09.2013 11:42 GÜNCELLEME 29.09.2013 11:42

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Babalık Mahallesi Kemerli Caddesi üzerinde meydana geldi. Üç tekerlekli arabayla muz satan Yaşar Suroğlu, yolun karşısına geçmek istediği sırada 47 yaşındaki Yalçın Çelik yönetimindeki 42 TT 860 plakalı taksi çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Suroğlu ve tezgahtaki muzlar yola savruldu. Çevredeki vatandaşlar tarafından 112'ye haber verildi. Gelen sağlık ekibi tarafından sedyeye alınmak istenen Suroğlu, muz ve seyyar arabasını bırakmamak için sağlık görevlilerine ''Benim bir şeyim yok'' diyerek hastaneye gitmek istemedi.

ÇEVREDEKİ BİR KİŞİYE EMANET ETTİ

Sedyeye alınan ve güçlükle ikna edilen Yaşar Suroğlu, kendisine yardım eden bir kişiye "Bir arkadaşım gelecek. O gelinceye kadar tezgahın başında dur" diyerek ambulansa bindi. Ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Suroğlu'nun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yola saçılan muzlar ise polis ve vatandaşlar tarafından toplanarak tekrar seyyar arabaya kondu. Bir kişi de, Suroğlu'nun arkadaşı gelene kadar seyyar arabanın başında bekledi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum