Baliç'in evini soyan ihthal hırsızlar yakalandı

Bahçelievler'de evinden hırsızlık yaptıkları kadını döverken yakalanan Gürcistan uyruklu iki şüphelinin, Eski Fenerbahçeli Futbolcu Elvir Baliç'in evinden hırsızlık yapan kişiler oldukları ortaya çıktı.

Baliç'in evini soyan ihthal hırsızlar yakalandı
Baliç'in evini soyan ihthal hırsızlar yakalandı
GİRİŞ 17.10.2013 14:39 GÜNCELLEME 17.10.2013 14:39

Bahçelievler'de 11 Ekim 2013 tarihinde gündüz vakti evine dönen S.G. (50) adlı kadın kapıda karşılaştığı iki hırsız tarafından darp edildi. Şans eseri oradan geçen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya müdahale etti. Ekipler, Gürcistan uyruklu Bando M.(34) ile Gaprin Dashvili S.(32)'yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin elindeki çantada, S.G.'nin evinden çaldıkları belirlenen bin 250 lira ile 100 ABD doları, 550 AVRO ve bir miktar ziynet eşyası ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulamaları yapılan şüphelilerin başka bir hırsızlık olayına karışıp karışmadıkları da araştırıldı. Bu kapsamda, daha önceki hırsızlık olaylarının güvenlik kamera görüntüleri tek tek tarandı.

GÖRÜNTÜ TARAMASINDA BALİÇ'İN EVİNE GİRDİKLERİ DE GÖRÜLDÜ

Eski Fenerbahçeli futbolcu Elvir Baliç'in Ataköy'deki evinden 29 Ağustos 2013 tarihinde içerisinde ruhsatlı tabancası, arabasının yedek anahtarı, gayrimenkullerin tapu fotokopilerinin olduğu 20 kilogram ağırlığındaki çelik kasası çalındı. 4 hırsızın evin bulunduğu binaya bir kaç defa girip çıktıkları güvenlik kamerasına yansımıştı. Görüntülerde, şüphelileri bavulun içerisinde koydukları kasayı taşıdıkları da görülüyor. Ekiplerin görüntü incelemesinde, gözaltına alınan Bando M. ile Gaprin Dashvili S.'nin de Baliç'in evine girenler arasında oldukları anlaşıldı. İki şüpheli Hırsızlık Büro Amirliği'ndeki ifadelerinde bu hırsızlığı gerçekleştiren 4 kişiden ikisi olduklarını itiraf etti. Kimlikleri belirlenen iki suç ortaklarının yakalanması için operasyonlar sürdürülüyor. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Bando M. ile Gaprin Dashvili S. çıkarıldıkları Bakırköy Adliyesi'nde mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu