Aydın'da silahlı çatışma: 5 yaralı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, bir kahvehanede çıkan ve silahların kullanıldığı kavgada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Aydın'da silahlı çatışma: 5 yaralı
Aydın'da silahlı çatışma: 5 yaralı
GİRİŞ 29.10.2013 11:46 GÜNCELLEME 29.10.2013 11:46

30 yaşındaki U.K. ve 28 yaşındaki O.O., dün saat 18.30'da Pınarbaşı Mahallesi 15 Sokak'taki 28 yaşındaki O.T.'nin işlettiği kahvehaneye geldi. İki arkadaş ile kahvehane işletmecisi O.T. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın uzaması üzerine yanındaki av tüfeğini ateşleyen U.K., O.T.'yi karnından yaraladı. Yaralı halde üst kattaki evine çıkıp tüfeğini alan O.T., kendisini yaralayan U.K. ile yanındaki O.T.'yi yaraladı. Seken saçmalardan kahvehanedeki müşterilerden 25 yaşındaki Ö.K.  ve 53 yaşındaki İ.T. çeşitli yerlerinden yaralandı.

Ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedaviye alındı. Yaralılardan durumu ağır olan O.T., ameliyata alındı. O.T.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede bir ağaca asılı poşet içinde 50 fişek, 3 boş fişek kartuşu, bir miktar esrar ve av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken polis, olayda kullanılan diğer tüfeklerin bulunması için çalışma başlattı.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi