Sinop'ta kayıp şahıs 14 gündür aranıyor

Araba pazarına gitmek için 12 bin lira ile evinden ayrılan ve 14 gündür kendisinden haber alınamayan kişi, güvenlik güçleri ve AFAD ekiplerince aranıyor

Sinop'ta kayıp şahıs 14 gündür aranıyor
Sinop'ta kayıp şahıs 14 gündür aranıyor
GİRİŞ 30.11.2013 20:08 GÜNCELLEME 30.11.2013 20:08

Sinop'ta 14 gün önce araba pazarına gitmek için 12 bin lira ile evinden ayrılan ve o günden bu yana haber alınamayan kişi, güvenlik güçleri ve arama kurtarma birliklerince aranıyor. Korucuk köyü Yarım Okka Mahallesi'ndeki evinden 12 bin lira ile otomobil almak için pazara gitmek üzere ayrılan 41 yaşındaki Kemal Taş'tan 14 gündür haber alınamıyor.

Taş'ın cep telefonu sinyalinin en son alındığı bölge olan Erfelek ilçesi Değirmencili Mahallesi ormanlık alanında yoğunlaşan arama kurtarma çalışmalarına, güvenlik güçleri ile Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri katılıyor.

Avcıların ormandan gelen kötü kokular olduğu yönündeki ihbarını değerlendiren ekipler, dedektör köpek Ufo'nun da katıldığı arama çalışmalarında bir ize rastlayamadı. Kemal Taş'ın eşi Sonnur Taş (40), gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin kendisini annesinin evine bıraktıktan sonra "Araba pazarına gidiyorum" diyerek yanından ayrıldığını, eşinden bir daha haber alamadıklarını söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!