Taraftar arasında kavga: 1 ölü, 9 yaralı

PTT 1'inci Lig takımlarından Denizlispor'un, taraftar grupları arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan ve silahlı kavgaya dönen tartışmada 1 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı.

Taraftar arasında kavga: 1 ölü, 9 yaralı
Taraftar arasında kavga: 1 ölü, 9 yaralı
GİRİŞ 30.11.2013 23:02 GÜNCELLEME 01.12.2013 01:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kütahya'da oynanan Tavşanlı Linyitspor müsabakasını 2-1'lik skorla geçen Denizlispor'un, taraftar grupları arasında saat 22.00 sıralarında Denizli Atatürk Stadyumu önünde henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

'57 taraftar grubu' ile yeni kurulan 'yeşil cephe' adlı taraftar grupları arasındaki tartışma kısa sürede silahlı kavgaya döndü. Kavgada bir kişi öldü, ilk belirlemelere göre de 9 kişi de yaralandı.

ÖLEN GRUP LİDERİ

PTT 1'inci Lig takımlarından Denizlispor'un, taraftar grupları arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada hayatını kaybeden kişinin 'yeşil cephe' adlı taraftar grubunun lideri olan Fatih Eroğlu (37) olduğu öğrenildi.

'Yeşil cephe' ile '57 gençlik taraftar grubu' arasındaki kavganın Kütahya'daki Tavşanlı Linyitspor müsabakası sonrası başladığı öne sürüldü. Maç sonu bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada 'Yeşil cephe' adlı gruptan bir kişinin darp edilmesi üzerine grubun, '57 gençlik taraftar grubu'nun Denizli Atatürk stadyumu önündeki dernek binasına gittiği öğrenildi.

YARALI SAYISI 9

Fatih Eroğlu'nun hayatını kaybettiği silahlı kavgada liderliğini yaptığı 'Yeşil Cephe' isimli taraftar grubundan da 9 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralanan 9 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve çevre hastanelerde tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Silahlı kavganın ardından olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Pompalı ve av tüfeğinin kullanıldığı kavgada polis, 11 şüpheliyi gözaltına aldı.

HASTANEDE BİBER GAZLI MÜDAHALE

Grup liderinin öldüğünü, 9 kişinin de yaralandığını öğrenen 'Yeşil Cephe'ye grubuna bağlı çok sayıda taraftar, hastaneye akın etti. Güvenlik güçleri bunun üzerine hastanede geniş güvenlik önlemi aldı. Polis ile taraftarlar arasında arbede çıktı. Polis ekipleri hastane bahçesinde taraftarlara biber gazıyla müdahale etti.

EMNİYET MÜDÜRÜ GÖZALTI SAYISI ARTABİLİR

Olayla ilgili açıklama yapan Denizli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatürk, "Soruşturma geniş çaplı sürüyor. Kavgada 1 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı. 11 şüpheliyi gözaltına aldık. Soruşturma kapsamında sayı artabilir. Çalışmalarımız sürüyor" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Nüfus cüzdanlarımızda EKSERİYETLE MÜSLÜMAN az da olsa HRİSTİYAN , MUSEVİ falan yazıyor ama.... Gerçek bambaşka.. Kimimiz " TOP " dininde, kimimiz " POP "... Kimimiz ÇAĞDAŞLIK inancında, kimimiz "izm" peşinde.. ALLAH 'a (c.c) KİTABA sövene FİKİR HÜRRİYETİ, muhtelif PUTLARA " GIK " demek YASAK.(sadece KANUNLA değil,toplum tavrı olarak YASAK. Mesela SIKIYSA FALANSPOR hakkında bir şey yaz, veya FEŞMEKAN PARTİYİ ELEŞTİR gör SALDIRILARI) Gelecek nesiller neredeyse "SEVİYELİ BERABERLİK ÇOCUĞU" olacak VATANDAŞLAR gayet sessiz. Modern çağın REZİLLİĞİ, ALLAH 'ın (c.c) LANETLEDİĞİ EŞCİNSELLİK baştacı olmuş, ortalık SANAT GÜNEŞLERİ(!) , DİVALAR(!) DOLU.. işte bu haberde FUTBOL DİNİ konusunda SAÇMALIĞA bir ÖRNEK.Basit bir OYUN için ADAM öldürmek.. bu ne APTALLIKTIR ya RABBİ, en DİNDARLARIMIZ bile bundan yakasını kurtaramamış..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!