Kız öğrencilere saldıran kişi yakalandı

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, 2 kız öğrenciyi bıçakla yaralayan kişinin olay anında giydiği kıyafetlerle ve kullandığı bıçakla yakalandığı bildirildi.

Kız öğrencilere saldıran kişi yakalandı
Kız öğrencilere saldıran kişi yakalandı
GİRİŞ 07.12.2013 20:38 GÜNCELLEME 07.12.2013 20:38

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Yenişehir semtindeki Atatürk Sağlık Meslek Lisesi ve İbni Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde eğitim gören iki kız öğrencinin bıçakla yaralanması sonrası, olayla ilgili yürütülen çalışmanın ardından zanlı F.Ü. (19) yakalandı.

Zanlının Torbalı ilçesinde ika ettiği bildirilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2 kız öğrencimize bıçaklı saldırıda bulunarak ağır şekilde yaralanmasına sebebiyet veren F.Ü. Emniyet Müdürlüğümüzün ilgili birimlerince yapılan titiz çalışma ve araştırma sonucu 07.12.2013 Cumartesi günü suç aleti bıçak ve olay anında üzerinde bulunan elbiseler ile birlikte yakalanmıştır.

F.Ü.'nün psikolojik sorunlarının olduğu ve zaman zaman evden kaçan bir şahıs olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili adli soruşturma devam etmektedir.

Menfur saldırı sonucu ağır şekilde yaralanan iki kız çocuğumuzun sağlık durumu yapılan başarılı müdahaleler neticesinde iyiye doğru gitmektedir."

OLAY

Konak ilçesi Yenişehir semtindeki Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ne kendisini veli olarak tanıtıp giren kişi, kantinde sohbet eden bir grup kız öğrencinin yanına giderek B.H.B'yi (14), karnından ve sırtından bıçaklamıştı. Saldırgan daha sonra yandaki İbni Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ne giderek, bahçede bulunan B.B. (17) adlı kız öğrenciyi yine sırtından ve karnından bıçaklayarak kaçmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!