Marketi soyamadılar, emlakçıyı gasp ettiler

Bayrampaşa'da bir markete girerek soygun girişiminde bulunduktan sonra kaçan 4 şahıs daha sonra girdikleri bir emlakçıyı kendilerini polis olarak tanıtıp gasp etti.

Marketi soyamadılar, emlakçıyı gasp ettiler
Marketi soyamadılar, emlakçıyı gasp ettiler
GİRİŞ 16.12.2013 12:54 GÜNCELLEME 16.12.2013 12:54

Emlakçının 600 TL parası ile aracını gasp eden şahıslardan biri Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Bayrampaşa ekipleri tarafından yakalandı.

Kartaltepe Mahallesi Cicoz Yolu Caddesi 54. Sokak'ta dün saat 09.00 sıralarında bir markete gelen 4 kişi, ekmek getiren fırıncıyı görünce paniğe kapılarak olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, soygun yapamadan kaçan 4 kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Polisin her yerde aradığı soyguncular yaklaşık 4 saat sonra tekrar Bayrampaşa'da ortaya çıktı. Ellerinde telsiz bulunan ve polis rozeti gösteren 4 kişi bir emlakçıya girdi. Polis olduklarını söyleyen 4 kişi, hakkında ihbar olduğunu ve arama yapacaklarını söyleyerek emlakçıdan ceplerini boşaltmasını istedi. Ne olduğunu anlayamayan emlakçı ise cebindeki 600 TL para ve lüks aracının anahtarı masanın üzerine bıraktı. Emlakçıyı arka odaya alan soyguncular parayı alıp lüks araçla olay yerinden kaçtı.

Emlakçının polisi araması ve gasp edildiğini söylemesi üzerine polis soyguncuların peşine düştü. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Bayrampaşa ekipleri, kaçtıkları aracın plakasından yola çıkarak soygunculardan Gökhan Y. (23),'yi gasp ettikleri otomobille birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Polis, diğer soyguncuları yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor