Baba ve iki çocuğu birlikte toprağa verildi

Çankırı'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen baba ile 2 çocuğunun cenazesi toprağa verildi.

Baba ve iki çocuğu birlikte toprağa verildi
Baba ve iki çocuğu birlikte toprağa verildi
GİRİŞ 01.01.2014 17:10 GÜNCELLEME 01.01.2014 17:10

Yaşamını yitiren baba Uğur (44) ile çocukları Muhammet (15) ve Elif Akdoğan'ın (12), cenazeleri, yakınları tarafından Ankara Adli Tıp Kurumundan alınarak Şabanözü ilçesine bağlı Karacaören Mahallesi'ne getirildi.

Mahalledeki camide kılınan namazların ardından baba ile 2 çocuğu aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Vali Vahdettin Özcan, Şabanözü Kaymakamı Cuma Çotu, Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı, İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız ve vatandaşların yanı sıra yakınları katıldı.

Vali Vahdettin Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, olay nedeniyle üzüldüklerini belirterek, "Allah rahmet eylesin. Böyle bir acıyı bir daha yaşamayalım. Anneye sağlık ve acil şifa diliyorum. Tüm Şabanözülülerin ve Çankırılıların başı sağ olsun" dedi.

Dün, Karaören Mahallesi'nde Uğur ve Elmas Akdoğan çiftinin çocuklarının okula gitmemesi ve yakınlarının kendilerinden haber alamamasından şüphelenen komşuları, evin kapısındaki kilidi kırarak içeri girmiş, olay yerine gelen sağlık ekipleri, Uğur ve çocukları Muhammet ve Elif Akdoğan'ın hayatını kaybettiğini belirlemişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini