Polisin silahını gasp edip kaçtılar

Adana'da bir hükümlüyü yakalamak için yapılan operasyon sırasında hükümlünün yakınları, tek yakaladıkları bir polisi tehdit ederek silahını gasp edip kaçtı.

GİRİŞ 13.01.2014 11:50 GÜNCELLEME 13.01.2014 11:52

Olaydan hemen sonra polis mahalleyi abluka altına alarak, şahısları çaldıkları silahla birlikte yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, bir hükümlüyü yakalamak için Onur Mahallesi'ndeki eve operasyon yaptı.

Polis, hükümlüyü alıp mahalleden ayrılmak isterken yakınları polise zorluk çıkardı. Bu arada polis hükümlüyü ekip otosuna bindirip olay yerinden uzaklaştı. Ancak ters tarafta kalan bir polis, yalnız başına mahallede kaldı. Bunu gören hükümlünün 3 yakını polisi tehdit ederek silahını gasp edip kayıplara karıştı. Polis hemen telsizden merkezi anons ederek hükümlü yakınlarının silahını aldığını bildirdi.

Bunun üzerine mahalle anında polisler tarafından abluka altına alındı. Polisler, zırhlı araçlarla geldikleri mahallede uzun namlulu silahlarla her yeri didik didik aramaya başladı. Zanlıların camiye kaçabileceğini de düşünen polis, cami bahçesinde de arama yaptı.

Kısa süre sonra ise, Ova Mahallesi'nde aralarında polisin silahını alan Ersin K.'nin de bulunduğu 3 kişi yakalandı. Yapılan aramalarda polisin gasp edilen silahı da bulunurken, zanlılar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı