Kartal'da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Kartal'da, aracıyla seyir halindeyken husumeti olduğu kişiler tarafından takip edilerek bir sokakta durdurulan Ferit Çavdar (25), uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Çavdar'la aynı araçta bulunan arkadaşı Mustafa Sert ise ağır yaralandı.

Kartal'da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Kartal'da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 26.01.2014 06:30 GÜNCELLEME 26.01.2014 06:30

Olay, saat 21.30 sıralarında, Yalı Mahallesi Çınar Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Ferit Çavdar ve yanında bulunan arkadaşı Mustafa Sert, araçlarıyla seyir halindeyken aralarında husumet bulunduğu öğrenilen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından takip edildikten sonra bir sokakta durduruldu. Çavdar ile Sert'in bulunduğu araç kurşun yağmuruna tutuldu. Şahıslar, olaydan sonra kaçarak izlerini kaybettirdi.

Sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerine mermiler isabet eden Ferit Çavdar'ın olay yerinde öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Mustafa Sert ise ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alarak delil topladı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ferit Çavdar'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Mustafa Sert'in ağabeyi Cihangir Sert, “Biz de olaydan sonra geldik. İşte arabaya çarpmışlar durdurmak amacıyla. Ondan sonra arabadan inip sıkmışlar. Kardeşim de hastanede. Beraber çalışıyorlardı" dedi. Olay yerinde delil toplayan polis ekipleri kaçan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı