9 günde tam 9 tane otomobil çaldı

Adana'da gasp suçundan girdiği cezaevinden 20 gün önce tahliye olduğu öğrenilen 27 yaşındaki Mustafa K., babasının yanına geldiği Konya'da 9 gün içerisinde 9 otomobil çaldı.

9 günde tam 9 tane otomobil çaldı
9 günde tam 9 tane otomobil çaldı
GİRİŞ 30.01.2014 16:42 GÜNCELLEME 30.01.2014 16:40

Çaldığı otomobillerle gezen ve yakıtı bittikten sonra terk eden Mustafa K., daha önce terk ettiği otomobile tekrar binmek isterken polis tarafından yakalandı.

Konya'da 19- 28 Ocak tarihleri arasında aynı marka otomobillerin çalındıktan sonra yakıtı bitmiş bir halde terk edilmiş olarak bulunması üzerine harekete geçen polis, çalışma başlattı.

Polis, zanlının farklı bölgelerden çaldığı otomobille MOBESE kameraların önünden geçerken güneşliği indirererek yüzünü gizlediği için eşkalini belirleyemedi. Otomobillerin sürekli aynı güzergahtan geçip Selçuklu İlçesi Sancak ve Yazır Mahalleleri'nde terk edildiğini belirleyen polis, çalışmalarını bölgede yoğunlaştırdı.

Çalınan bir otomobili Yazır Mahallesi Sultan Caddesi üzerinde bir caminin önünde park halinde bulan polis, zanlının deposunda hala yakıt bulunan otomobile tekrar binebileceği ihtimali üzerinde durarak bölgede pusu kurdu. Dün öğle saatlerinde otomobile binmek isteyen Mustafa K., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Gasp suçundan Adana'nın Ceyhan İlçesi'ndeki cezaevinden 20 gün önce tahliye olduğu ve Konya'ya yaşayan babasının yanına geldiği belirlenen Mustafa K.'nin 9 gün içerisinde 9 otomobil çaldığı öğrenildi. Çaldığı otomobillerin 7 tanesinin markasının aynı olması dikkat çekti. Hırsızlık ve gasp suçundan 5 kaydı olan Mustafa K., polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!
Kur'an'a hakaret, soykırımcı İsrail'e övgü! Fatih Altaylı'dan tepki toplayan açıklama