Pompalı dehşet kamerada

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde alkol alan genç, aynı mahalleden arkadaşını iş çıkışı pompalı tüfekle vurarak ağır yaralı. Olay anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

GİRİŞ 13.02.2014 11:16 GÜNCELLEME 13.02.2014 11:25
Olay gece saat 00.50 sıralarında Hamzafakıhlı Mahallesi Çolaklaraltı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Gökhan Güney (30) çalıştığı fabrikada gece vardiyasından çıkarak arkadaşının otomobili ile mahalleye geldi.

Fındık bahçesinde gizlenen Muhammet C. (29), evine giden Gökhan Güney'in önüne çıkarak pompalı tüfekle bir el ateş etti. Açılan ilk ateşle kolundan yaralanan Güney, iş yerinden birlikte çıktığı arkadaşının aracına saklanarak korunmaya çalıştı. Güney'in otomobile bindiğini gören Muhammet C., pompalı tüfekle arkadaşına iki el daha ateş etti. 

Zanlı olay sonrası kaçarken, sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri, Güney'i ambulansla hastaneye kaldırdı. Güney, durumunun ağır olması nedeniyle buradan da Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İlk ateşte sağ kol dirseği parçalanan Güney'in araç içerisinde de sırtından yaralandığı öğrenildi. İki kez ameliyata alınan Güney'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Silahlı yaralama olayını haber alan Kdz. Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Kızılca Karakolu'nda görevli jandarma ekipleri, eşkalini aldıkları Muhammet C.'yi kaçmaya çalışırken pompalı tüfekle birlikte kısa sürede yakaladı. Muhammet C.'nin 3 gün önce tartıştığı arkadaşına pompalı tüfekle ateş açtığını kabul ettiği öğrenilirken, yapılan sağlık kontrolünde alkollü olduğu belirlendi.

Kızılca Köyü Muhtarı Ercan Er, gazetecilere yaptığı açıklamada olayın neden meydana geldiğini bilmediğini ancak 3 gün önce Muhammet C. ile Gökhan Güney arasında sözlü sataşma olduğunu duyduklarını söyledi.

Jandarma olay yeri inceleme ekipleri, olayın meydana geldiği yerde ve araçta incelemelerde bulunup delil topladı.

Öte yandan silahlı yaralama olayı yakınlarda bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde Muhammet C.'nin kaçmaya çalışan Güney'i araçta yakalayarak ateş ettiği ve daha sonra elinden silahı almaya çalışanlara da direndiği görülüyor.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

(İHA)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti