Öğrencilerin gözü önünde korku dolu anlar

İstanbul Beylikdüzü'nde bir lisenin bahçesinde korku dolu anlar yaşandı. Lisenin bahçesine dalan eli silahlı şüpheli yürekleri ağza getirdi. O anlar sınıfltaki öğrenciler tarafından saniye saniye kaydedildi.

GİRİŞ 14.02.2014 14:40 GÜNCELLEME 14.02.2014 17:05

Olay, Beylikdüzü'nde bir lisede bu sabah yaşandı.Tabancayla okul bahçesine giren şahıs, öğrencilerin gözü ününde kafasına silahını dayadı. Alarma geçen polis ekipleri, okula akın etti.

ÖĞRENCİLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE YAŞANDI

Bir yandan polisler şahıs ile konuşarak ikna etmeye çalışırken, diğer yandan da sivil polisler arabaların arkasına saklanarak operasyon için uygun anı kolladı. Öğrencilerin gözü önünde yaşanan pazarlık, bir cep telefonu kamerasına yansıdı. Kamera görüntülerinde sınıftaki öğrencilerin heyecanları ses tonlarına yansıdı.
 

SİLAHI BAŞINA DAYADI

Görüntülerde silahı başına dayayan zanlı, polisleri kendisini öldürmekle tehdit ediyor. Bu sırada polislerin bir kısmı bahçedeki arabaların arkasına gizleniyor. Doğru anı bekleyen polisler, bir süre sonra arkadan yaklaşarak harekete geçiyor. Saldırgan tetiğe bassa da polis zanlıyı etkisiz hale getiriyor. 

POLİS PAZARLIK YAPMAYA ÇALIŞTI

Sınıfların öğrencilerle dolu olduğu okulun bahçesine giren silahlı kişiyle peşindeki polisler arasında pazarlık başladı.

O sırada çok sayıda öğrencinin gözü bu pazarlıkta, aralarından birkaçının gözü ise cep telefonu kamerasındaydı. Cep telefonu kaydına yansıyan öğrencilerin konuşmalarından sınıflardaki tansiyonun her geçen saniye yükseldiğini anlaşılıyor.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var