Yemek yediği lokantadan böyle hırsızlık yaptı

Muğla Fethiye'de bir balık lokantasına müşteri olarak gelen ve ayrılırken dizüstü bilgisayarın bulunduğu çantayı çalan kişinin hırsızlık girişimi, güvelik kameralarına yansıdı.

GİRİŞ 10.04.2014 11:38 GÜNCELLEME 10.04.2014 11:52

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, H.M.Ö, yabancı uyruklu bir kadınla birlikte akşam yemeği için Cumhuriyet Mahallesi'ndeki balık halinde bulunan lokantaya geldi. Lokantanın kapanma saatine doğru yemeğini bitiren ve hesabı ödeyen H.M.Ö, yanındaki kadının lavaboya gitmesinin ardından kimsenin olmadığı bir anda sandalyede bulunan dizüstü bilgisayar çantasını aldı. Bir süre lokantayı izleyen H.M.Ö, çaldığı çantayı bir masanın üzerine koyup üzerini montu ile kapattı. 

Kadının lavabodan çıkmasının ardından çantayı alan H.M.Ö, lokantadan ayrıldı. Hırsızlık anı iş yerindeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Çantası bıraktığı yerde bulamayan işletme müdürü Yakup Türkoğlu, sabah iş yerindeki güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüleri izleyip polis ekiplerine haber verdi.

Lokantadaki güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, kimliğini tespit ettikleri zanlıyı yakaladı. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İşletme müdürü Yakup Türkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bilgisayarını bulamayınca sabah güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyip polis ekiplerine haber verdiklerini ifade etti.

Polislerin kamera kayıtlarını izledikten sonra kısa bir süre içinde zanlıyı yakaladığını anlatan Türkoğlu, "Müşteri olarak geldi ve yemek yedi. Hareketlerinden hiç şüphelenmedik. Karşısında da yabancı uyruklu bir kadın vardı. Herkes gibi yemeklerini yediler. Hırsızlık olduğunu güvenlik kameralarını izledikten sonra anladık" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi