Mert'in katili bulundu, suçunu itiraf etti!

Kars'ta öldürülen Mert Aydın'ın katil zanlısı yakalandı. Suçunu itiraf eden şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mert'in katili bulundu, suçunu itiraf etti!
Mert'in katili bulundu, suçunu itiraf etti!
GİRİŞ 12.04.2014 04:39 GÜNCELLEME 12.04.2014 11:32
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Kars'ta öldürülen Mert Aydın'ın katil zanlısı yakalandı. Suçunu itiraf eden ismi açıklanmayan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlı hakkında gerekli açıklamayı yarın (BUGÜN) yapacağını ifade eden Kars Valisi Eyüp Tepe, güvenlik nedeniyle şahsın Erzurum'a gönderildiğini belirtti.

Vali Tepe konuyla ilgili şunları söyledi:

"1 haftadır Kars gündemini meşgul eden faili bugün akşam saatlerinde yakaladık. Tabi ki olayın adli boyutu vardı. İfadeler ve arkasından tutuklanması neticesinde hem failin güvenliği açısından hem ailesinin güvenliği açısından tutuklayıp Erzurum'a gönderdik. Şu an Erzurum'a varmıştır veya varmak üzeredir. Olayla ilgili detaylı açıklamayı yarın yapacağım. Yani bizim için tabi ki bir teselli. Yoksa çok da mutlu olduğumuzu söyleyemeyiz ama en azından Mert'in katilini bulduğumuz için teselli buluyoruz. Bilgiler bende var ama tabi ki failin ailesinin durumunu ve diğer faktörleri de dikkate alarak şu anda onlarla ilgili tedbirleri alıyoruz. O yüzden şu an detaylı açıklama yapmak doğrusu uygun olmaz. Sabah ben her türlü detayını sizlerle paylaşacağım. Başka gözaltı yoktur."

 

YORUMLAR 22
  • Tkyrkyyldz 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayatinda bilerek karinca ezmemis biri bile. insan kimligiyle dolasan bir seytanin ipini ceker ..
    Cevapla
  • İbrahim Dursun 9 yıl önce Şikayet Et
    Masum bir yavruya tecavüz ve sonra katl!. Böyle iğrenç işleri yapan birsinin Erzurum da ne işi var!..Erzurum pislikleri ağırlama yerimi?!...Defolsun gitsin!.. Nasıl Kars halkı yürüdü, suçlu bulunduysa ,sıra şimdi Erzurum da....Unutmayın!Susanlar da suçludur!...VesSelam
    Cevapla
  • muharrem tosun 9 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . akpari rumuzlu olmakla akpartili olunuyormu bilmem ben hiçbir partili olmayan birisi olarak şu an en yakon bana olan parti dün refahpartisi idi ne varki rahmetli darbeçilere direnmeyişi bizide gönlümüz kaymasına sebep olmuş kırılmışımdır. müslüman zalime zalimsin mazluma el uzattıgı sürece ümmet vatan sevdalıları destegi artarak destek verecekdir. .. akparti rumuz yazılarını okur iseniz 3 günde asıl niyet amaçı ortaya cıkar ... lafla gemiler gürümez
    Cevapla
  • muharrem tosun 9 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . ateş düştügü yeri yakıyor . bu igrenç bir olay sonuçu olan olaymı çoçugamı ailesinemi insanlıgın bu denli aşagalık hale düşmesinemi yüregimiz yansın..
    Cevapla
  • MURAT ÜNLÜ 9 yıl önce Şikayet Et
    sahte AK PARTİ'li!!!. o rumuzla yazıyorsun ama idama karşı olan bile senin gibi yorum yazmaz çünkü sen mısır ile bu vahşi olayı ayırt edemeyecek kadar cahil ve fitne peşinde birisin sen AK partili olamazsın mısırdaki idam mahkumları ile bu iğrenç zanlıyı ayırt edemeyecek kadar feraset yoksunları AK PARTİ'li OLAMAZ!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'