Gaziantep'te arazi kavgası: 4 ölü

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde arazi kavgasında 4 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 13.04.2014 12:12 GÜNCELLEME 13.04.2014 13:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesi Bakırcılar köyünde Özdemir ve Çelik ailesi arasında 100 metre karelik bir arazi yüzünden anlaşmazlık yaşandı.

Mahkemelik olan ailelerden Özdemir ailesi mahkemeyi kazanınca arazide bugün bahçe duvarı örmek istedi.

Bahçe duvarını örmek isteyen Ali Özdemir ve ailesi, Cemal Çelik'in silahlı saldırısına uğradı. Temel kazma sırasında olay yerinde bulunan Ali, Hacı, Cebrail ve Zeynep kurşunların hedefi oldu.

Cebrail ve Hacı Özdemir olay yerinde hayatını kaybederken, Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ali ve Zeynep Özdemir yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaşan kavganın ardından Jandarma bölgeyi çok sayıda ekip sevk etti. Köyün giriş ve çıkışlarını kapatan Jandarma olay yerinde inceleme yaptı.

Bu sırada Gaziantep İl Jandarma Komutanı Adnan Arslan'da olay yerine gelenek bizzat incelemelerde bulundu.

Öte yandan olay yerinden av tüfeği ile birlikte kaçan Cemal Çelik'in yakalanması için Jandarma polis ile birlikte bölgede çalışma başlattı.

Bakırcı köyü sakinleri olayın 100 metrekarelik bir arazi için yaşandığını ve sabah silah sesleriyle uyandıklarını söyledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Salih 2 10 yıl önce Şikayet Et
    Mahkeme heyetini de öldürmek için kaçmıştır.... Arsa sahiplerini öldürmüş, Onları haklı çıkaran mahkeme heyetinide öldürdümü tamam işte dünya kendisine kalacak krallar gibi yaşar artık; Ah birde hesap gününden kaçacak yer olsa...
    Cevapla
  • Ruhi Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    BU KADAR CESURSUN. Neden kaçıyorsun 4 insanı öldürmüşsün be yaratık. Bu cehalet değilde ne Bir an beklemden asın bu yaratık gittiği her yerde can alır dolanır
    Cevapla
  • erol 10 yıl önce Şikayet Et
    erol. bence hapiste hayatının hatasını yaptığını düşünecek çok vakti olacaktır
    Cevapla
  • Cem Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    Suç Devletin... Özellikle, hisseli olan alanlarda , bütün uygulamalarda, bir kesime rant, bir kesimin magdur olması için herşey. Devletin bir sistemi yoktur. Arsa ister ifrazlı, isterse, hisseli veya baska amacli olsun. devlet bir sistem kurmalı. Özellikle , belediye, muhtar, tapu ve kadastrolarda sürekli bu yonde açıklar ve hileler var. bu yerlerde olan kişiler, isterse yeriniz tapulu olsun, istediği şekilde yerinizi alır, satar ve gasp eder, sizde yaslı, hasta, kalabalık karışık hissedar aile iseniz vay halinize. Katilde olursunuz, hırsızda....... Bütün bunların dek çaresi var. Adil sistem. hisseli de olse kim nereyi almışsa yeri belli olmalı. Ozellikle emlakçılar belediye ve tapu kadastro ile bircok hile yapabiliyor. Aynı yerleri onlarca kişiye alıp satabiliyorlar. Bunu muhtarlar bile yapıyorlar. Geçen bir tanıdıgımızın yerlerini, Muhtar ve köydeki şahıslar hile ile kadastroda baskasının üstüne yazmışlar. Adam şimdi mahkemelerde sürünüyor. Gel de Katil olma.
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    o Araziye gömün onları !. ...............
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak