3 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili önemli gelişme

Aydın'da kullanılmayan bir binada kanlar içinde bulunan 3 yaşındaki çocuğun ölümünde cinayet ve tecavüzden şüphelenilirken ön otopsi raporunda farklı bir durum ortaya çıktı.

3 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili önemli gelişme
3 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili önemli gelişme
GİRİŞ 16.04.2014 13:57 GÜNCELLEME 16.04.2014 17:24
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, İmamköy'ün Gölcük mahallesinde oturan B.Ç., üç yaşındaki çocuğu C. Ç'nin kayıp olduğunu fark ederek yakınlarıyla aramaya çıktı.

PAZAR GÜNÜ SÜNNET DÜĞÜNÜ YAPILDI

Ailesinin pazar günü sünnet düğünü yaptığı minik C. bugün saat 13.00 sıralarında, Aydın'da evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu.

10 DAKİKAK İÇİNDE KAYBOLDU

En son 10 dakika önce evin önünde oynarken gördüğü 3 çocuğundan en küçüğü olan C.Ç.'yi evin çevresinde aramasına rağmen bulamayan anne 37 yaşındaki F.Ç., durumu kayınpederi 70 yaşındaki C.Ç. ve eşi 39 yaşındaki B.Ç.'ye bildirdi.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Ç. Ailesi, komşularının da yardımıyla, ev ve yakınındaki bahçelerde C.Ç.'yi aramaya başladı. Yaklaşık yarım saat süren arama sonucunda C.Ç. torununu, evlerine yaklaşık 50 metre uzaklıkta, sahipleri Uşak'ta olduğu öğrenilen metruk bir ahırda sağ bileği ve boğazı kesilmiş olarak kanlar içinde buldu.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerine çağrılan 112 Acil Ambulansıyla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan C., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. C'nin boğazında ve iki bileğinde kesik izi olduğu öğrenildi.

Ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi.

ÖN OTOPSİ RAPORU: KAZA

C. Ç'nin, hastanedeki ön otopsisi tamamlandı. Hastane morgundaki otopsi sonucunda C. Ç'de tecavüz bulgusuna ratlanmazken, boğazındaki kesiğin çivi batması, bileğindeki kesiğin ise de tel örgülere takılması sonucu meydana geldiği bildirildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada ise, "3 yaşındaki C.Ç. adındaki çocuğun ölümü ile ilgili olarak yapılan incelemelerde, bahsi geçen çocuğun düşme sonucu kaza ile öldüğü, herhangi bir tecavüz veya cinayetin söz konusu olmadığı otopsi raporuyla ortaya çıkmıştır. Halen gerekli araştırmalar devam etmektedir" denildi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 31
  • Sahra- 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber ilk yayınlandığında. Karstaki olayın benzer şeklinde bir başlık atıldığı ve otopsi sonuçları henüz açıklanmadığı için cinayet ve cinsel istismar gibi bir sebepten yavrucağın öldüğünü düşünerek yazdık. Şimdi otopsi sonuçları kaza diyor her ne kadar hislerim nef arkeder adlı arkadaşın dediği yöne işaret ediyorsa da farzedelim hakikat bu gerçekten kaza. O halde yorumlar, listesi kabarık diğer maktullerin namına gitmiş olsun, boşa gitmez merak etmeyin.
    Cevapla
  • Sahra- 10 yıl önce Şikayet Et
    Burası güya Müslüman nüfusun çoğunlukta olduğu bir ülke. olduğu halde inanç boşluğu ciddi ölçüde hissedildiği için bu tip olaylarla buralarda dahi son zamanlar daha fazla karşılaşmaya başladık. İnanç kavramının ise tamamen tükendiği sözünü ettiğiniz ülkelerde eminim bu cezalar olmasa çok daha vahim sonuçlarla karşılaşılacaklardır. İnanç demek vicdan demek,merhamet demek, İslam demek kul hakkı demek hayvan hakkı demek insan hakkı demek hatta karıncaya basmamak için gözünü yerden ayırmadan yürümek demek.Nerede kaldı bir masumun canına kasdetmek. Sizin burun kıvırdığınız adalet sistemi ilahi hükümlerdir. Bu ceza gelir,istemeyen aile yararlanmaz fakat en azından yararlanmak isteyen ailelere bu hak tanınmış olur. Eğitimle ilgili eksikler yine kapansın çalışmalar başlatılsın mani olan mı var? Ama sizin burun kıvırdığınız hüküm için bakın Rabbimiz kısasda sizin için hayat vardır buyururken bu ayete ne manalar yüklenebileceğini düşündünüz mü?
    Cevapla
  • Sahra- 10 yıl önce Şikayet Et
    İdam istemek İslam dan uzaklıştığımıza mı dalalet eder?. İslam da kısas hükmüne mukabil biz de idam diyoruz. İslam hukukunda kasden adam öldürmenin cezası maktulün varisleri diledikleri ve gerekli şartlar vuku bulduğu takdirde kısasdır.Bu Allahu Teala nın hükmüdür İslam dan uzaklaşmakla ne ilgisi var? Tabi ahkamın yürürlüğü devletin elinde olduğu için biz de belli şartlarda bu yasa geri getirilsin diyorsak bu ahlaki yozlaşmanın önüne geçmek için başka hiçbirşey yapılmasın, diğer çözüm yolları araştırılmasın demek olmuyor ki. Fakat bu bir anda olabilecek bir şey değil ve bireylerin tek tek psikolojilerinin düzeltilmesi içlerindeki canavarın öldürülmesi çok kolay bir iş değil. Bu bir süreç ve bu süreç içerisinde getirilecek caydırıcı cezalarla desteklenemsinden doğal ne olabilir?ABD diyorsunuz,çin diyorsunuz. Bilemezsiniz belki bu ülkelerde idam cezası olmasa daha büyük vakalarla karşılaşamayacaklarını yine de etkisinin olmadığını asla bilemezsiniz.
    Cevapla
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    KİMİ ASICAN YAHU. Çocuk kaza geçirmiş.
    Cevapla
  • Yaman Sırma 10 yıl önce Şikayet Et
    Önce İslam sonra idam Şart.... Önce İslam sonra idam Şart... Çünkü her idam adalet demek değildir. İslam'a göre yapılan idam adalettir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı