Kayseri'deki cinayet anı kamerada

Kayseri'de dün işlenen cinayetin görüntüleri, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

GİRİŞ 17.04.2014 10:45 GÜNCELLEME 17.04.2014 10:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Alparslan Mahallesi Bahar Caddesi'nde işlenen cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, dün öğleden sonra gerçekleştirilen silahlı saldırının zanlısı, Mustafa Esen'in kullandığı 38 PS 500 plakalı otomobili caddenin girişinde bekliyor. 

Zanlı otomobilin caddeye girerken yavaşlamasını fırsat bilerek belindeki tabancayı çıkarıyor ve şoför koltuğunda bulunan Mustafa Esen'e birkaç el ateş ediyor. Siyah montlu ve beyaz gömlekli olan zanlı, daha sonra koşarak olay yerinden uzaklaşıyor.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, Mustafa Esen'in olay yerinde hayatını kaybettiği saldırının ardından zanlıyı yakalamak için başlattığı çalışmalar sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • mahmut turkun 10 yıl önce Şikayet Et
    arabanın önüne geçen vatandaş. Sanki bir yaya tarafından özel olarak yavaşlatılmış gibi. silah seslerine rağmen yaya hiç istifini bozmadan yürüyerek kayboluyor. çünkü diğer vatandaşlar silah sesine bakıyorlar yolu bölen ve arabayı yavaşlatan yaya uzaklaşmaya devam ediyor gibi..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak