Polisten göstericiye: Gerizekalı nereye atıyorsun?

Okmeydanı'nda caddeyi trafiğe kaparak gösteri yapan yüzleri maskeli gruba, çevik kuvvet polisleri müdahalede bulundu.

GİRİŞ 19.04.2014 10:48 GÜNCELLEME 19.04.2014 12:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Okmeydanı Mithatpaşa Caddesi'nde, dün saat 23.00 yüzleri maskeli bir grup, elektrik direkleri, çöp konteynerleri ve pazarcı tezgahlarıyla yolu kapatarak eylem yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Eylemciler, olay yerine gelen polise molotof kokteyli ve havai fişek attı. Çevik kuvvet ekipleri de, göstericilere gaz bombası ve plastik mermiyle müdahale etti. 

POLİS: GERİZEKALI NEREYE ATIYORSUN?

Göstericilerden birinin attığı bir başka molotof da, cadde üzerindeki bir binanın birinci katında bulunan dairenin pencere pervazına isabet etti. Bunun üzerine bir polis 'Akrep' diye tabir edilen aracın megafonundan, "Gerizekalı nereye atıyorsun?" şeklinde göstericilere tepki gösterdi. Polisin Okmeydanı ve çevresinde bekleyişi sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • kuant quazar 10 yıl önce Şikayet Et
    :)) Ya aksam aksam guldum aglanacak halimize. Bazen kiziyorum ama bizim polis guzel ya :)))
    Cevapla
  • ahmetemin 10 yıl önce Şikayet Et
    stajer gösterici olabilir...yeni başlamış alışır yavaş yavaş... affet polis abisi. bir dahaki sefer daha düzgün atar..... polisimiz olayı o kadar kabullenmişki kendini ıskalayan göstericiye bile sitem ediyor
    Cevapla
  • adem nalbant 10 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşım hoşgeldin :D. Memur beyi alnından öpüyorum tepkisi için. Bir yandan da aklıma tolga çevikli "arkadaşım hoşgeldin" gelmedi değil. Allah polisimize askerimize zeval vermesin. Düşmanın hainin şerrinden muhafaza etsin.
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Evvelce PKK lılar diyorduk, şimdi bunların CHPli olduklarını anladık ! ! . Türkiyede toplu olarak yakıp yıkan ve eylem yapanların arkasında daima CHP var !
    Cevapla
  • taha 10 yıl önce Şikayet Et
    Biraz düşün sadece!. Böyle molotoflar falan atarak cesaret gösterisi yapıyorlar, oynadıkları oyunların, izledikleri filmlerin etkisiyle heyecan peşinde koşuyorlar. Kafalarınıda kullanmadıklarından BİRİLERİ TARAFINDAN ADAMAKILLI KULLANILIYORLAR. Beyniniz varsa onu kullanında başkalarına kendinizi kullandırmayın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler