Polis aradığı kan izini duvarda buldu!

İznik'te emlak zengini babası ve annesini öldürüp cesetlerini evlerinin bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Kenan Öner'in kayıp eşiyle ilgili İstanbul'daki evinde yapılan incelemede evde bulunan bir çift bot ile banyo duvarında 4 noktada kan izleri tespit edildi.

Polis aradığı kan izini duvarda buldu!
Polis aradığı kan izini duvarda buldu!
GİRİŞ 01.05.2014 15:47 GÜNCELLEME 01.05.2014 15:47

Kenan Öner'in kayıp eşiyle ilgili İstanbul'daki evinde yapılan incelemede evde bulunan bir çift bot ile banyo duvarında 4 noktada kan izleri tespit edildi. Polis, "Luminol test" ile yerleri belirlenen kan izlerini incelemeye aldı. Evde yapılan aramada atölye olarak düzenlenmiş bir odada bulunan motorlu ağaç kesme testeresi, matkap, spiral kesme motoru, 3 adet plastik kelepçe de kriminal laboratuvara götürüldü.

Bursa'nın İznik ilçesinde babası Ahmet Refik Öner (82) ile annesi Emine Öner'i (75) 6 yıl önce öldürüp cesetlerini evlerinin bahçesine gömdüğü iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Kenan Öner'in 2005'ten beri kayıp olan eşiyle ilgili soruşturma sürüyor. Kayıp eş Emine Öner'in cinayete kurban gitme ihtimaline karşılık çiftin yaşadığı Bayrampaşa'da bulunan evde yapılan aramada ilginç bulgular elde edildiği belirtildi.
Luminol teste pozitif yanıt

Savcılık talimatıyla yapılan ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından incelemede tüm evde kan izlerini ortaya çıkaran "Luminol testi" yapıldığı belirtildi. Yapılan incelemede evde bulunan Kenan Öner'e ait bir çift bot ile banyo bölgesindeki duvarda 4 noktanın "Luminol teste" pozitif yanıt verdiği öğrenildi. "Luminol teste" yanıt veren parçaların polis kriminal laboratuvarına gönderilerek detaylı incelemeye alındığı belirtildi.

EVDE ADETA BİR ATÖLYE ÇIKTI

Öte yandan polisin evde yaptığı aramada bir odanın adeta bir atölyeye çevrildiği tespit edildi. Odada bir ağaç kesme motorlu testeresi, bir matkap, spiral kesme motoru, 3 adet kesme taşı, 3 adet plastik kelepçe bulundu. 1998 yılından beri aynı evde oturan Kenan Öner'in evinde bulunan aletlerin yeni olduğu ve uzun süredir kullanılmadığı tespit edildi. Bulunan el aletleri ile ilgili incelemenin polis kriminal laboratuvarında sürdüğü belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar