Katil zanlısının evinde bakın neler ele geçirildi

Babası ve annesini öldürüp cesetlerini evlerinin bahçesine gömen Kenan Öner'in kayıp eşinin sırrı, duvardaki kan izleri ve evde bulunan bir çift bot ile çözülecek.

Katil zanlısının evinde bakın neler ele geçirildi
Katil zanlısının evinde bakın neler ele geçirildi
GİRİŞ 02.05.2014 09:46 GÜNCELLEME 02.05.2014 09:46

Bursa İznik'te emlak zengini babası Ahmet Refik Öner (82) ile annesi Emine Öner'i (75) 6 yıl önce öldürüp cesetlerini evlerinin bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanan çiftin oğlu Kenan Öner'in 2005 yılından itibaren kayıp olan eşi Canan Öner ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kayıp eşin cinayete kurban gitme ihtimaline karşılık çiftin yaşadığı Bayrampaşa'da bulunan evde yapılan aramada ilginç bulgular elde edildiği belirtildi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından tüm evde kan izlerini ortaya çıkaran “Luminol” testi yapıldığı, evde bulunan Öner'e ait bir çift bot ile banyo duvarındaki 4 ayrı yerde teste pozitif yanıt alındığı öğrenildi.

Bu parçaların polis kriminal laboratuvarına gönderilerek detaylı incelemeye alındığı kaydedildi. Öte yandan polisin evde yaptığı aramada bir odanın adeta bir atölyeye çevrildiği tespit edildi. Odada bir ağaç kesme motorlu testeresi, bir matkap, spiral kesme motoru, 3 adet kesme taşı, 3 adet plastik kelepçe bulundu. 1998 yılından beri aynı yerde yaşayan Kenan Öner'in evinde bulunan malzemelerin yeni olduğu, uzun süredir kullanılmadığı tespit edildi. Bu el aletleri de polis kriminal laboratuvarında inceleniyor.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'dan operasyon! Füzeler peş peşe havalandı! Yeni görüntüler paylaştılar
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!