Osmaniye'de akıllara durgunluk veren olay

Osmaniye'nin kadirli İlçesi'nde inanılmaz bir olay yaşandı. Başı boş bir sokak köpeği toprağı eşeleyince bakın ne çıktı.

Osmaniye'de akıllara durgunluk veren olay
Osmaniye'de akıllara durgunluk veren olay
GİRİŞ 02.05.2014 13:50 GÜNCELLEME 02.05.2014 17:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Osmaniye'nin kadirli İlçesi'nde gömülmüş bir kız bebeği cesedi bulundu.  Bir köpek tarafından gömüldüğü yerden çıkarılmasıyla fark çedilen bebeğin ölüm nedeni bilinmezken, 10-15 gün önce gömüldüğü tahmin ediliyor.

KÖPEĞİN AĞZINDA BEBEK CESEDİ

Saat 10.00 sıralarında Kadirli İlçesi'ne 10 kilometre uzaklıktaki Yenigün Köyü'nün Ziyaret Mevkii'nde bir köpeğin toprağı eşeleyerek bir şey çıkardığını gören 29 yaşındaki Ebru Tekdemir, ne olduğunu anlamak için baktığında hayvanın ağzında bir bebek cesedi olduğunu görünce, babası İsmet Tekdemir'e haber verdi.

BİR KIZ ÇOCUĞUNA AİT

İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ve cumhuriyet savcısı, yaptığı incelemede bebeğin kız olduğunu tespit ederken, cesedi Kadirli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. 10-15 gün önce gömüldüğü tahmin edilen bebeğin burada yapılan ön otopsinin ardından, kaç aylık olduğu, cinayet sonucu mu, yoksa doğal yollarla mı öldüğünün tespiti için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

'ELLERİNİ GÖRÜNCE KORKTUM'

Ebru Tekdemir, toprağı eşeleyen köpeğin ağzında bir şey gördüğünü belirterek, "Ağzındakinin tavuk olduğunu zannettim. Köpeğin yanına vardığımda bebeğin elleri ve kollarını görünce çok korktum. Hemen annemi ve babamı çağırdım. Daha sonra jandarmaya haber verdik" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bebeğin ailesinin tespit etmek için de jandarma geniş çaplı bir araştırma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 9 yıl önce Şikayet Et
    NELER OLUYOR?. Bebek cinayetleri serisi uzadıkça uzamaya başladı.Allah korusun.Şeytanın askeri olmaktan Allah nefsimizi ve neslimizi korusun.Amin
    Cevapla
  • Bekir Özeren 9 yıl önce Şikayet Et
    nedense. bu aralar akıllara durgunluk veren olaylar çoğaldı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!