O polis tutuklandı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde dün gittiği alışveriş merkezinde restoran müdürünü vuran polis O.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

O polis tutuklandı
O polis tutuklandı
GİRİŞ 16.06.2014 21:57 GÜNCELLEME 16.06.2014 21:57

Olay, dün akşam Omurtak Caddesi üzerinde alışveriş merkezinin ikinci katında meydana geldi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Polis Merkezinde görevli polis memuru O.G., izinli gününde eşiyle birlikte alışveriş merkezindeki pizza restoranına gitti.

Verdiği pizza siparişinin istediği gibi olmamasına sinirlenen polis memuru O.G., tartıştığı restoran müdürünü beylik tabancasıyla yaraladı. Daha sonra ise gelen meslektaşlarına teslim olmuştu. Dün geceyi gözaltında geçiren polis memuru O.G., alınan ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

“BIÇAK ÇEKİP, KÜFÜR ETTTİ”

Savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen polis memuru O.G., restoran müdürü Ü.A.’nın kendisine küfür ederek bıçak çektiğini öne sürdü. İfadesinde restoran müdürü Ü.A. ile tartıştığını anlatan O.G., “Eşimle birlikte yemeğe geldik. Burada seçtiğimiz menü gelmedi. Biz de garsonlara ‘yarım saattir bekliyoruz, birde istediğimiz menü gelmedi’ dedim. Daha sonra iş yerinin müdürü geldi. Garsonlara benle ilgili olarak küfürlü konuşmasını duyunca yanına giderek ‘sen ne diyorsun’ dedim. Daha sonra tartışma çıktı. Kendisi elinde bıçakla gelince koruma amaçlı silahımı çektim, ateş ettim. Amacım böyle yapmak değildi” diyerek kendisini savundu. 

TUTUKLANDI

İfadesinin ardından nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan polis memuru O.G., Tekirdağ T Tipi Kapalı Cezaevine konutlu. Olayda yaralanan restoran müdürü Ü.A. ise tedavi gördüğü hastanede hayati tehlikesini atlatarak yoğun bakımdan normal odaya çıkarıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama