Vali adıyla dolandırıcılara tutuklama

Elazığ'da Vali Ömer Faruk Koçak ve Özel Kalem Müdürünün adını kullanarak dolandırıcılık yapan 2 kişi, yakalanarak tutuklandı.

Vali adıyla dolandırıcılara tutuklama
Vali adıyla dolandırıcılara tutuklama
GİRİŞ 01.07.2014 21:43 GÜNCELLEME 01.07.2014 21:43

Valilik tarafından yapılan açıklamada, Vali ve Özel Kalem Müdürü adına engelli sandalyesi almak için verilen hesap numaralarına para yatırılmasını isteyenlere itibar edilmemesi istendi. 

Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Son zamanlarda kendisini Elazığ Valisi ve Elazığ Valiliği Özel Kalem Müdürü olarak tanıtan şahısların iş adamlarımızı arayarak Elazığ Valiliği’nce bir yardım kampanyası başlatıldığını ve engelli sandalyesi alımı yapılacağını belirterek verdikleri hesap numarasına bağış yapılmasını istedikleri tespit edilmiştir. Elazığ Valiliğimizce başlatılan herhangi bir yardım kampanyası bulunmamakta olup, bağış talebinde bulunan bu şahıslarla Elazığ Valiliği’nin hiçbir ilgisi yoktur.

Valiliğimiz görevlilerinin ismini kullanarak yapılan dolandırıcılık girişimlerine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 2 kişi yakalanarak adli makamlara teslim edilmiş ve tutuklanmıştır. Vatandaşlarımızın ve iş adamlarımızın bu tür telefon aramalarına itibar etmemesi, durumu gecikmeksizin Valiliğimize, güvenlik birimlerine veya adli makamlara bildirmesi gerekmektedir" denildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor