17 yaşındaki evlatlık kızın şüpheli ölümü

Antalya Manavgat'ta 20 aylıkken yetiştirme yurdundan evlatlık edinilen 17 yaşındaki D.A isimli genç kız evlerinin koridorunda ölü bulundu.

17 yaşındaki evlatlık kızın şüpheli ölümü
17 yaşındaki evlatlık kızın şüpheli ölümü
GİRİŞ 15.07.2014 00:32 GÜNCELLEME 15.07.2014 00:32

 D.A’nın kendisini evlat edinen Kültür Bakanlığı'ndan emekli baba H.A, Çalışma Bakanlığı'ndan emekli anne F.A ve F.A’nın annesi N.Y ile birlikte yaşadığı bildirildi. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Manavgat Küçük Hasan İlköğretim okulundan mezun olduktan sonra lise öğrenimi için Düzce’de Konservatuara kaydını yaptıran D.A ile birlikte ailesinin de okul döneminde Düzce’de yaşadığı, okulların tatil olmasının ardından tatillerini geçirmek amacıyla Manavgat’ta ki evlerine geldikleri belirtildi.

ÖLDÜĞÜ APARTAMANA AİLESİ İSMİNİ VERMİŞTİ

Olayı haber alır almaz olay yerine elen komşuları H.A ve F.A’nın D.A’ya öz çocukları gibi baktığını ve üzerine titrediğini belirterek “Ona olan sevgilerinden dolayı apartmana da kızlarının ismini verdiler. Böyle bir şey nasıl olur inanamıyoruz” diye konuştular.
İhbar üzerine olay yerine gelen Emniyet müdürlüğü Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı saatler boyunca evde incelemelerde bulunurken anne-baba ve anneannenin ifadelerine başvurdu. Olayla ilgili incelemelerin devam ettiği D.A’nın ölüm nedeninin Antalya Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsinin ardından belirleneceği bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı