O dava için beklenen rapor geldi

Bursa'da torununun sevgilisini bıcaklayarak öldürdüğü iddia edilen anneanne için beklenen rapor geldi.

O dava için beklenen rapor geldi
O dava için beklenen rapor geldi
GİRİŞ 22.07.2014 15:20 GÜNCELLEME 22.07.2014 15:22

 Bursa’da, liseli torununun sevgilisini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen 65 yaşındaki sanığın duruşmasında, mahkemenin sanal alemdeki yazışmalar konusunda beklediği bilirkişi raporu geldi. 

1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “kasten adam öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen 65 yaşındaki H.A.’nın yargılanmasına devam edildi. 8 Ocak’ta meydana gelen olayda, Bursa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencisi olan torunu N.K. (17) ile evlenmeyi düşündükleri iddia edilen 23 yaşındaki A.G.’yi çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürmekle suçlanan tutuklu anneanne H.A., bugün tekrar hakim karşısına çıktı.

Geçen celse şahit olarak dinlenen maktulün kız kardeşi N.G. ile maktulün sevgilisi N.K. arasında cinayetten sonraki Facebook yazışmalarını incelemek için görevlendirilen bilirkişi raporunu tamamladı. Sosyal paylaşım sitesi üzerindeki yazışmaları mercek altına alan bilirkişi, şahit N.G.’nin yazıştığı kişinin Facebook adresinin kapalı olduğunu belirtti. Ayrıca bilirkişi N.G.'nin yazıştığı kişinin kesin olarak N.K. olduğunun söylenemeyeceğini rapor etti.
Mahkeme, taraf avukatlarına bilirkişi raporu hakkında süre vererek duruşmayı erteledi

Bilindiği gibi geçen celse şahit olarak ifadesi alınan maktulün kız kardeşi N.G., ilk duruşmadan sonra N.K.’nin, ağabeyinin öldürülmesi olayıyla alakalı kendisine Facebook'tan mesaj attığını ifade ederek, “Ağabeyim yerde yatarken komşuları yüzüne basmış. Bana bunları yazdı. Yazışmaların çıktısını alıp mahkemenize ibraz edeceğim” diye konuşmuştu. Bunun üzerine mahkeme de N.G.’nin yazıştığı bu kişinin gerçekten N.K. olup olmadığının belirlenmesi için bilirkişi görevlendirmişti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık