Fatih'te kanlı gasp: Soyguncu böyle kaçtı

Fatih'te, bankadan çıkan kuryeyi ara sokakta silahla vurup yaraladıktan sonra yaklaşık 60 bin doları alan soyguncu kayıplara karıştı.

GİRİŞ 25.07.2014 14:52 GÜNCELLEME 25.07.2014 15:59

Edinilen bilgiye göre, olay Mimar Kemalettin Mahallesi'nde bulunan Darphane Sokak üzerinde meydana geldi. Bir kargo şirketinde kurye olarak çalışan emekli polis memuru İsmail Özden, bankadan yaklaşık 60 bin dolar çekti. Paraları işyerine götürmek için yola koyulan kuryeyi, henüz kimliği tespit edilemeyen bir soyguncu ara sokakta durdurdu. Dolarların bulunduğu çantayı isteyen soyguncu ile kurye arasında kısa süreli boğuşma yaşandı. Daha sonra yanındaki tabancayı çıkararak kuryeye doğru iki el ateş eden soyguncu çantayı alarak kayıplara karıştı. Soyguncunun açtığı ateş sonucu göğsünden ve kasığından yaralanan kurye ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, olay yerine gelerek çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Görgü tanıkları, soyguncunun rahat tavırlarla kuryeyi silahla yaraladıktan sonra ara sokaklara doğru yürüyerek uzaklaştığını söyledi.

SOYGUNCUNUN KAÇMA ANI KAMERADA

Bu arada, soyguncunun ara sokaklarda elinde para dolu çantayla kaçması bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde; beyaz gömlekli, şapkalı ve güneş gözlüklü birinin elindeki çantayla koşması görülüyor. 

Polis, soyguncunun yakalanması için çevrede inceleme başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!