Komşuların yol kavgası kanlı bitti

Selçuk Ululer ile 34 yaşındaki kardeşi Ramazan Uluer, yol yüzünden tartıştıkları komşuları Ali Sezer ile oğlu Hasan Sezer'i silahla öldürdü.

Komşuların yol kavgası kanlı bitti
Komşuların yol kavgası kanlı bitti
GİRİŞ 25.07.2014 22:07 GÜNCELLEME 25.07.2014 22:07

Karaman'da merkez Boyalı Köyü'nde 39 yaşındaki Selçuk Ululer ile 34 yaşındaki kardeşi Ramazan Uluer, yol yüzünden tartıştıkları komşuları 64 yaşındaki Ali Sezer ile oğlu 25 yaşındaki Hasan Sezer'i silahla öldürdü. Şüpheliler yakalandı.

Olay, bugün saat 14.45'de Karaman'ın Boyalı köyünde meydana geldi. İddiaya göre Ali Sezer ve oğlu Hasan Sezer, evinin önündeki patika yoldan geçen aynı sokakta oturan komşusu Selçuk Uluer ve kardeşi Ramazan Uluer'i, yoldan geçmemesi üzerine uyardı. Yol nedeniyle aralarında daha önceden husumet bulunan iki komşu uyarının üzerine tartıştı. Tartışmanın ardından taraflar ayrıldı ayrıldı.

Yaklaşık bir saat sonra Selçuk Uluer evden av tüfeği, kardeşi Ramazan Uluer de tabanca alıp, evlerinin önünde duran baba ve oğulun üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ali Sezer yere yığıldı. Kanlar içinde kaçmaya çalışan Hasan Sezer de biraz ilerideki tarım makinalarının yanında yere yığıldı. Baba ve oğlu olay yerinde yaşamını yitirdi.

SALDIRIDAN YARA ALMADAN KURTULDU

Olay sırasında kendi evlerinin bahçesinde bulunan ölen Ali Sezer'in yeğeni Bahar Sezer de tüfekten çıkan saçmalardan birinin omuzundan kıyafetini sıyırması sonucu yara almadan kurtuldu. Yaşadığı olay üzerine şoke giren Bahar Sezer, hastaneye kaldırıldı. 

Ramazan Uluer evinde suç aletiyle birlikte, motosikletle kaçan Selçuk Uluer de, köye yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki bir yakınına ait bağ evinde yakalandı. 

Babası ve kardeşinin öldüğünü gören Ramazan Sezer ise, babasının cesedi başında ağıt yakıp ağladı. Öğretmen Hürü Sezer'in ise ölen amcasının cesedini cep telefonunun kamerasına kaydetmesi dikkat çekti. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı