Köpek yüzünden tartıştığı oğlunu öldürdü

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'nde çiftçi 53 yaşındaki Hüseyin Karacan, köpek yüzünden tartıştığı oğlunu av tüfeğiyle vurup öldürdü.

Köpek yüzünden tartıştığı oğlunu öldürdü
Köpek yüzünden tartıştığı oğlunu öldürdü
GİRİŞ 26.07.2014 00:13 GÜNCELLEME 26.07.2014 01:24

Harun Karacan, akşam saatlerinde bir arkadaşı ile birlikte fındık tarlasına domuz beklemeye gitti. Bir süre sonra Hüseyin Karacan, cep telefonu ile bir kaç kez aradığı oğluna ulaşamayınca sinirlendi. Harun Karacan, eve dönerken arkadaşı ise ayrıldı. Baba Karacan, eve dönen oğluyla 'Köpeği neden bağlamadın' diyerek tartışmaya başladı.

Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen Hüseyin Karacan, eline aldığı av tüfeği ile oğlunu kovalamaya başladı. Kısa süreli kovalamacanın ardından baba, sıkıştırdığı odada oğluna ateş etti. Başından ağır yaralanan Harun Karacan, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne götürülürken yolda hayatını kaybetti. Hüseyin Karacan, ise bir süre sonra suç aleti tüfeği yanına alıp jandarmaya giderek teslim oldu. 

Gözaltına alınan Hüseyin Karacan'ın 3 yıl önce evin çatısından kızının ölümünden sonra psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi. Karacan'ın daha önce de eşi Halime Karacan'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle 5 ay evden uzaklaştırma cezası aldığı belirtildi. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması devam ediyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...