Mahalle karıştı: Romanların büyük kavgası

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Roman Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar sopa ve klarnetli birbirlerine girdi.

GİRİŞ 29.07.2014 18:03 GÜNCELLEME 29.07.2014 18:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sayıları yaklaşık altmışı bulan Romanları ayırmak isteyen polisler havaya uyarı ateşi açarak tarafları ayırdı. 

Ereğli'de dün gece hareketli saatler yaşandı. İddiaya göre, Roman Mahallesi'nde yaşayan ve akraba oldukları öğrenilen iki taraf, yırtılan atlet nedeniyle sözlü olarak tartışmaya başladı. Karşılıklı sözlü atışmalar sırasında bir kadının fenalık geçirmesi ortalığı iyice gerdi. Yaşlı kadının hastaneye götürüldüğü sırada birbirlerine karşılıklı olarak laf atan gruptan bir tanesi, ellerine aldığı taşları yaşlı kadının bulunduğu araca atmaya başladı. Tarafların ellerinde sopa, taş ve klarnetle birbirlerine saldırmasını engellemek isteyen polis, Roman vatandaşları dağılmaması üzerine havaya ateş etti. Silah sesini duyan Romanlar kaçmaya başladı.

Bayanların kavgası ise polislerin ve diğer Romanların araya girmesi ile büyümeden sona erdi. Olay yerine gelen takviye ekiplerle birlikte yaşanan kavga sonrasında taraflarlar karakola götürüldü.

Taraflar, karakolda birbirlerinden şikayetçi olmamaları üzerine, hazırlanan tutanak sonrasında serbest bırakıldılar.

YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    ROMEN DEMİŞKEN. Bayramda ,İstanbul- Topkapı surlarının karşısındaki mezarlığa gittim. bi baktım nerdeyse Topkapıdan -Yedikuleye kadar bütün surların altındaki arsalıkları ve kale oyuklarını Romenler işgal etmiş,işin kötüsü yerdeki belediyeye ait su vanalarına hortum takarak ,devletin suyunu kullanarak gelip geçenlerin önünde kazık kadar adamlar sade bir külotla yıkanıyorlar,10-12 yaş çocuklar çırılçıplak,arsalara tuveletlerini yapıyorlar,geleni geçeni dilenerek rahatsız ediyorlar, kiminin elindede bir kazma ve su bidonu,mezarı ziyerete gelenlere adeta saldırırcasına rahatsız ediyorlar. bu rezaleti yetkililer görmüyor mu....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil