Pompalı tüfekle eve saldırı: 1 ölü

Hatay'ın Hassa ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler, bir evin balkonuna pompalı tüfekle 8 el ateş ettikten sonra kayıplara karıştı.

Pompalı tüfekle eve saldırı: 1 ölü
Pompalı tüfekle eve saldırı: 1 ölü
GİRİŞ 03.08.2014 13:27 GÜNCELLEME 03.08.2014 13:27

Hassa ilçesinin Tiyek Mahallesi'nde yaşayan Yıldız ailesi akrabalarının düğününden döndükten sonra evlerinin balkonunda oturarak bir süre sohbet etmeye başladılar. İddiaya göre bu sırada kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler balkona pompalı tüfekle 8 el ateş ettiler. Balkonda oturan anne Yasemin Yıldız ve çocukları Murat ile Ayşe Yıldız pompalı tüfek fişeklerinin isabet etmesi üzerine yaralandılar. Yaralılardan Yasemin Yıldız olay yerinde hayatını kaybederken, çocukları Murat ve Yasemin Yıldız özel araçla Hassa Devlet Hastanesi'ne oradanda ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan Ayşe Yıldız'da hafif sıyrıklar bulunurken, sağlık durumu ağır olan Murat Yıldız ameliyata alındı. Jandarma ekiplerinin ve Hassa Cumhuriyet Savcısının evde yaptıkları incelemenin ardından Yasemin Yıldız'ın cenazesi Hassa Devlet Hastanesi morguna konuldu. 

Jandarma ekipleri, pompalı tüfekle evin balkonuna ateş açan kişi ve kişileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...