Bonzai kullanan gencin içler acısı hali

Bursa'da bonzai kullandıktan sonra rahatsızlanan ve polis aracı ile hastaneye kaldırılan gencin ibretlik hali böyle görüntülendi.

GİRİŞ 20.08.2014 12:34 GÜNCELLEME 20.08.2014 13:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hastanede yapılan ilk tedavisinin ardından saldırganlaşan M.K.’yı polis ve yakınları güçlükle etkisiz hale getirmeye çalıştı. M.K.'nin bu anları cep telefonu ile görüntülendi.

Merkez Osmangazi İlçesi’nde bulunan bir parkta arkadaşlarıyla birlikte bonzai alan M.K. aniden rahatsızlanıp yere düştü.

GENCİN BİLİNCİ KAPANDI

Haber verilmesi sonucu olay yerinin yakınında devriye görevi yapan polisler, M.K.'nin yanına geldi. Bu sırada polisin ekip aracıyla hastaneye götürülmek istenen M.K.'nin bilinci kapandı. Arkadaşının yüzüne vurarak kendisine getirmeye çalıştığı M.K. devlet hastanesine kaldırıldı.

SON BİR AYDA 8 KİŞİ ÖLDÜ

Burada yapılan ilk müdahaleden sonra kendine gelen ve saldırganlaşan M.K. güçlükle etkisiz hale getirilirken, bu anlar arkadaşları tarafından baştan sona cep telefonu ile görüntülendi. Bursa'da son günlerde yaygınlaşan bonzai kullanımı nedeniyle son bir ay içersinde üç kişi öldü, 8 kişi ise koma halinde hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • ramazan korkut 9 yıl önce Şikayet Et
    gençliğimize sahip çıkmadık. ne yaptınız bu gençlİğimize nasıl bir boşluktur bu, nasıl bir sahipsizlik nasıl bir nasipsizlik nasıl bir boşvermişliktir bu
    Cevapla
  • Seval Güneş 9 yıl önce Şikayet Et
    Anlamıyorum. Günlerdir gerek görsel gerek yazılı basında, internette bonzai denen illetin insanları ne hale getirdiği, zararının ne boyutta olduğu, kullananların akıbetinin ne olduğu bildiriliyor. Haberler, videolar yayınlanıyor. Bu insanlar bukadar mı akılsız bu kadar mı aciz bu kadar mı depresyonda bunu görmüyor, işitmiyorlar. Nasıl bir boşluktur bu. Millet olarak şuursuzuz. Allah cümlemize akıl fikir versin.
    Cevapla
  • mutfa gll 9 yıl önce Şikayet Et
    Adıda Mümin Yazık oluyor gençlere. Adıda Mümin Yazık oluyor gençlere . Allah ana babasına yardım etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı