Kafeteryada silahlar konuştu: 2 ölü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, bir kafeteryada çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kafeteryada silahlar konuştu: 2 ölü
Kafeteryada silahlar konuştu: 2 ölü
GİRİŞ 22.08.2014 11:44 GÜNCELLEME 22.08.2014 11:44

Alınan bilgiye göre, Tekke Mahallesi'nde, TOKİ Konutları mevkisindeki kafeteryanın bahçesinde, aynı masanın etrafında oturan ve aralarında kadınların da bulunduğu yaklaşık 10 kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.
 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bir süre yumruklaşan gruptaki bazı kişiler, daha sonra tüfek ve tabancalarla birbirlerine ateş etmeye başladı.

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı 40 yaşındaki Serkan Karataş ile 39 yaşındaki Fuat İshak, olay yerinde yaşamını yitirdi. Cesetler, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olayda yaralanan İlhan Karataş (30), Suat (46) ve Nermin İshak (37), 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalelerinin ardından Bursa'daki bazı hastanelere sevk edildi. Suat İshak'ın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Kavgada kullanılan iki tabanca ile bir tüfeğe el koyan polis ekipleri, olayın başladığı masanın etrafında oturan diğer kişilerin ifadelerine başvurdu.

Serkan Karataş ile Fuat İshak'ın çocukluk arkadaşı olduğu ancak aralarındaki husumet nedeniyle uzlaşmak için yanlarına diğer kişileri de alıp söz konusu kafeteryada bir araya geldiği öne sürüldü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler