5. kardeş de cinayete kurban gitti

Kocaeli Gölcük'te, bir kişi silahla vurularak hayatını kaybetti. Şahsın daha önce de 4 kardeşinin yine cinayete kurban gittiği öğrenildi.

5. kardeş de cinayete kurban gitti
5. kardeş de cinayete kurban gitti
GİRİŞ 26.08.2014 18:28 GÜNCELLEME 26.08.2014 18:28

Edinilen bilgiye ve iddialara göre, Gölcük Halıdere Yalı mahallesi Sahil caddesinde bulunan Yalı Camii yanında gelen H.G., burada bulunan bir kıraathanede oturan ve aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen Ş.A ile karşılaştı. İddiaya göre, Ş.A'dan bir miktar para isteyen H.G. olumsuz yanıt alınca silahına sarıldı. 

H.G. silahını çıkartarak Ş.A'ya 5 kurşun sıktı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ş.A, kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ş.A'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ş.A'nın cenazesi Gölcük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerinden uzaklaşan H.G., polis merkezine giderek teslim oldu. Öte yandan, Ş.A'nın daha önce de 4 kardeşinin de cinayet kurbanı olduğu öğrenildi. 4 oğlunu cinayete kurban veren anne A., Ş,A'yı yerde kanlar içinde görünce sinir krizleri geçirdi. Ayrıca olay yerinde bulunan H.G.'nin otomobilinde ise tırpan olduğu görüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!