Kapkaç mağduru kapkaççı

Bursa'da etme bulma dünyası dedirten olay. Kapkaççı, çaldığı telefonu satmaya çalışırken telefonu kapkaççıya kaptırdı.

Kapkaç mağduru kapkaççı
Kapkaç mağduru kapkaççı
GİRİŞ 30.08.2014 11:14 GÜNCELLEME 30.08.2014 11:15

Bursa’da uyuşturucu almak için Ş.A. adlı kadının içerisinde 45 lira ve cep telefonu bulunan çantasını kapkaç yöntemi ile alan 20 yaşındaki Fehmi Y. kısa sürede izini kaybettirdi. Parayı harcayan Fehmi Y. daha sonra telefonu satmak için Santral Garaj Mevkii'ne geldi. Burada ise 15 yaşındaki A.İ., Fehmi Y.'nin elindeki telefonu kapkaç yaparak alıp kaçtı. Olay polisin Fehmi Y.'nin kimliğini güvenlik kamerası görüntülerinden tesbit edip gözaltına almasıyla ortaya çıktı. Polis 15 yaşındaki A.İ.'yi de gözaltına aldı. A.İ.'nin üzerinde ele geçirilen kapkaç yapılan  telefon da sahibine iade edildi.

Merkez Osmangazi İlçesi Gökdere Bulvarında geçtiğimiz Perşembe günü meydana gelen olayda Fehmi Y., pazara gitmek için evden çıkan 50 yaşındaki Ş.A.'nın içerisinde 45 lira para, cep telefonu ve kimlikleri bulunan çantasını, kapkaç yöntemi ile alarak kaçtı. Fehmi Y., içersindeki para ve cep telefonunu aldığı çantayı yakında bulunan bir çöp kutusuna attı. Para ile uyuştucu alan Fehmi Y., telefonu satmak için Santral Garaj Mevkii'ne geldi. Kullandığı uyuştucu nedeniyle ayakta durmakta güçlük çeken Fehmi Y.'nin elindeki telefon, burada A.İ. isimli çocuk tarafından, kapkaçcılık yöntemi ile alındı. A.İ. kısa sürede kaçarak izini kaybettirdi. 

Olay, Ş.A.'nın çantasının çalınmasını güvenlik kamerasından izleyen polislerin, olay bölgesinde 5 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunan Fehmi Y.'yi görüp tanıması sonucu ortaya çıktı. Akşam saatlerinde evinde gözaltına alınan zanlı suçunu kabul ederken, para ile uyuştucu aldığını, kapkaç ile aldığı cep telefonunu, kapkçcılık yapan ve isminin A.İ. olduğunu öğrenidği kişi tarafından alındığını söyledi. Bunun üzerine polis, üzerinde çalıntı cep telefonu bulunan A.İ.'yi de kısa sürede yakaladı. 

Çalıntı telefon Ş.A.'ya teslim edilirken adliyeye çıkartılan her iki zanlı, nöbetci mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu