Zehirlenerek ölen kadınla ilgili ihmal iddiası

Antalya'da deterjan ve tuz ruhuyla temizlik yaparken zehirlenen 2 çocuk annesinin ölümünde ihmal iddiası: Nakil için 7 saat ambulans bekledi

Zehirlenerek ölen kadınla ilgili ihmal iddiası
Zehirlenerek ölen kadınla ilgili ihmal iddiası
GİRİŞ 02.09.2014 12:06 GÜNCELLEME 02.09.2014 12:06

İddiaya göre olay şöyle gelişti:

An­tal­ya'nın Ma­nav­gat il­çe­sine bağ­lı Si­de'de ya­şa­yan ev ha­nı­mı Mer­yem Ka­sap (34), cu­ma gü­nü tuz ru­hu ve ça­ma­şır su­yu­nu ka­rış­tı­ra­rak ban­yo­ya dök­tü. Ya­rım sa­at son­ra te­miz­le­mek için ban­yo­ya gir­di. Bir­kaç da­ki­ka son­ra ze­hir­len­di. Ko­ca­sı du­ru­mu fark et­ti. Ça­ğır­dı­ğı am­bulans gel­me­di. Ka­rı­sı­nı, kom­şu­la­rı­nın ara­cıy­la özel has­ta­ne­ye gö­tür­dü.Genç ka­dı­na bu­ra­da ilk mü­da­ha­le­si ya­pıl­dı. Du­ran kal­bi tek­rar­dan ça­lış­tı­rıl­dı. Be­yin ka­na­ma­sı ge­çir­di­ği be­lir­len­di. Ame­li­yat için An­tal­ya­’ya sevk edil­me­si ge­re­ki­yor­du. An­cak id­di­aya gö­re has­ta­ne yö­ne­ti­mi am­bu­lans ver­me­di. Ya­kın­la­rı baş­ka bir özel has­ta­ne­ye git­ti. İkin­ci has­ta­ne de 'Has­ta­nın sağ­lık gü­ven­ce­si yok, ye­şil kar­tı var. Dev­let, ye­şil kart­lı has­ta­la­rın mas­raf­la­rı­nı kar­şı­la­mı­yor' di­ye­rek, has­ta­yı ka­bul et­me­di.

7 SAAT SONRA AMBULANS VERİLDİ İDDİASI

Tam 7 sa­at son­ra am­bu­lans ve­ril­di. Mer­yem Ka­sap, An­tal­ya­’ya sevk edil­di. Yo­ğun ba­kı­ma alın­dı. Pa­zar gü­nü ge­ce­si de 48 sa­at­lik ya­şam mü­ca­de­le­si­ni kay­bet­ti.

Meryem Kasap'ın eşi Fahri Kasap "Eşim için bir şey yapamadık. Bu ülkede işini yaptırman için illadayın, amcan olacak" diyerek tepki gösterdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!