İzmir'de eski koca dehşeti

İzmir'de 45 yaşındaki İbrahim T. kendisiyle konuşmak istemeyen eski eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

İzmir'de eski koca dehşeti
İzmir'de eski koca dehşeti
GİRİŞ 04.09.2014 09:37 GÜNCELLEME 04.09.2014 09:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, İbrahim T. (45) dün sabah 06.00 sıralarında 6 ay önce boşandığı Zeliha Şule Demiray'ın (37) yolunu kesti. Kendisiyle konuşmak istemeyen eski karısını pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Daha sonra tüfeği kendi başına dayayıp intihar girişiminde bulundu. İbrahim T. hastaneye kaldırıldı.

YORUMLAR 2
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    SEN KALKAR MENSUBU OLDUĞUMUZ İSLAM DİNİNİN AİLE İÇİNDEKİ KADINI NIN YERİNİ ÖNE ALIRSAN AİLE İÇİ GEÇİMSİZLİK TAVAN YAPAR ...!. boşanmalar artar ve de kadın taraflı boşanmalar tavan yapar . erkeklerin elinden mal varlıkları alınıp boşanmak isteyen boşanan kadına sanki ödülmüşçesine hediye edilerek erkeklere cinnet geçirtme yolu da açılmış olunur ... ey islam aile yasaları neredesiniz ..? benim ülkemde hıristiyan aile yasaları hakim .. her gün aile tradejileri ve kadın taraflı boşanmalar cinnetler tavan yaptı gel allah aşkına gel ....
    Cevapla
  • ömer deniz 9 yıl önce Şikayet Et
    Şiddet Kaynağı Kadınlar. Türkiye'deki kadınların bu şiddet sevgisi nedir arkadaş. Şiddet sever adamların peşinden koştururlar, oğullarını diğer kadınlara şiddet uygulaması yönünde eğitirler, şiddet gösteren erkeklere övgüler dizerler onları baştacı yaparlar. Sonuçta bu onların tercihi ama gel gör ki normal insanların sırtında yük oluyorlar, çünkü normal insanların onları kurtaracak, yeni bir hayat verecek, şiddet gösterenlerden koruyacak yetmedi sığınma evleri yapacak. Ey şiddete uğrayan kadınlar, kendi öz tercihlerinizden dolayı resmen baş belasısınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi